ΕΠΟ στους φιλάθλους για το Ελλάδα – Ισπανία: «Έγκαιρα και με ασφάλεια»

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ για το ματς της Εθνικής ομάδας με αντίπαλο την Ισπανία που διεξάγεται απόψε (11/11, 21.45) στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. Ζητά από τον κόσμο να φτάσει έγκαιρα και με ασφάλεια στο ΟΑΚΑ.

ΕΠΟ στους φιλάθλους για το Ελλάδα – Ισπανία: «Έγκαιρα και με ασφάλεια»

Στις 18:45 ανοίγουν οι θύρες του ΟΑΚΑ για να υποδεχτούν τις φίλες και τους φίλους της Εθνικής Ομάδας για τον αγώνα με την Ισπανία στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των European Qualifiers.

Η ΕΠΟ αναφέρει στην ενημέρωσή της

«Η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τους Ίβηρες, καθώς και τον αμέσως προσεχή εναντίον του Κοσόβου (Κυριακή 14 Νοεμβρίου, 21:45), βρίσκεται σε εξέλιξη αποκλειστικά και μόνο μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας pame-ethniki.gr.

Πατήστε ΕΔΩ για να κλείσετε θέση!

Οι φίλαθλοι που θα αγοράσουν τα εισιτήρια θα πρέπει να γνωρίζουν πως, δυνάμει των ισχυόντων μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας, η είσοδος στο γήπεδο επιτρέπεται μόνο με πιστοποιητικό πλήρους εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης τελευταίου εξαμήνου, ενώ υποχρεωτική είναι και η χρήση μάσκας καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής στο γήπεδο.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία απευθύνει θερμή παράκληση στις φίλες και φίλους της Εθνικής που πρόκειται να προσέλθουν απόψε στο ΟΑΚΑ να λάβουν σοβαρά υπόψη τους ελέγχους που θα διενεργούνται στις εισόδους του σταδίου για την εγκυρότητα των πιστοποιητικών και την ταυτοπροσωπία των κατόχων τους.

Κατά συνέπεια, ενθαρρύνονται να προγραμματίσουν την προσέλευσή τους το νωρίτερο δυνατόν για την αποφυγή ταλαιπωρίας και την έγκαιρη είσοδό τους στο ΟΑΚΑ.

Χρήσιμες πληροφορίες με μια ματιά
- Η είσοδος των ενηλίκων φιλάθλων επιτρέπεται μόνο με πιστοποιητικό πλήρους εμβολιασμού (με χρονική απόσταση 14 ημερών από την τελευταία δόση) ή βεβαίωση νόσησης τελευταίου εξαμήνου.

- Δεν είναι αποδεκτή η βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με αρνητικό αποτέλεσμα εργαστηριακού ελέγχου rapid test, PCR ή αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) στους ενήλικες.

- Για τους ανήλικους φιλάθλους που ανήκουν στο ηλικιακό όριο 13 – 17 ετών, η είσοδος θα επιτρέπεται με τη βεβαίωση αρνητικού ελέγχου PCR εβδομήντα δύο (72) ωρών ή rapid test σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα.

- Για τους ανήλικους φιλάθλους που ανήκουν στο ηλικιακό όριο 12 ετών και κάτω θα επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό self - test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

- Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος, ενήλικος ή ανήλικος, δεν έχει τα ανωτέρω απαιτούμενα πιστοποιητικά, δεν θα του επιτρέπεται η είσοδος στην εγκατάσταση.

- Η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική καθ΄ όλη τη διάρκεια παραμονής στο γήπεδο.

Οι τιμές των εισιτηρίων
Ελλάδα-Ισπανία 20 και 10 € και παιδικό 10 και 7,5 €.
Ελλάδα-Κόσοβο 15 και 10 € και παιδικά 7,5 και 5 €».