Ολυμπιακός: Ο «πονοκέφαλος» για Αγκιμπού και τα χαμόγελα

Ο Αγκιμπού Καμαρά ενσωματώθηκε στην αποστολή της εθνικής Γουινέας για τα προκριματικά του Μουντιάλ και στην πατρίδα του γνωρίζει την αποθέωση.

Ολυμπιακός: Ο «πονοκέφαλος» για Αγκιμπού και τα χαμόγελα

Ο Μαντί Καμαρά δεν πήγε στη Γουινέα για τα παιχνίδια με Γουινέα-Μπισάου και Μαρόκο. Έμεινε στην Ελλάδα για να συνεχίσει την αποθεραπεία του και να προλάβει το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ.

Στη Γουινέα, όμως, ταξίδεψε ο Αγκιμπού Καμαρά, ο οποίος δεν γινόταν να αποφύγει αυτό το ταξίδι. Ο νεαρός άσος του Ολυμπιακού όχι απλά έχει πάει στην πατρίδα του, αλλά γνωρίζει και την αποθέωση από τα τοπικά Μέσα. Ο Αγκιμπού κάνει μία εντυπωσιακή σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού με αποτέλεσμα να έχει κερδίσει θέση και στην εθνική ομάδα της πατρίδας του.

Στη Γουινέα μιλούν για «το νέο αστέρι» και θεωρούν ότι στο μέλλον θα αποδειχτεί πολύ σημαντικός για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Ο Αγκιμπού Καμαρά αναμένεται να παίξει στα ματς της εθνικής του ομάδας, αλλά άπαντες έχουν να λένε ότι πρόκειται για έναν παίκτη που τρέχει ασταμάτητα και δίνει σημαντικές λύσεις και στη δημιουργία παιχνιδιού.

Το θέμα βέβαια με τον Αγκιμπού είναι πως αν αγωνιστεί και στα δύο παιχνίδια δεν θα έχει πάρει ανάσα, αφού και με τη φανέλα του Ολυμπιακού παίζει συνεχώς. Το ματς με το Μαρόκο θα διεξαχθεί στις 16 Νοεμβρίου κάτι που σημαίνει ότι ο Αγκιμπού θα βρίσκεται στη χώρα μας την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου, αφού έχει μπροστά του και ένα κουραστικό ταξίδι. Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο στην εθνική Γουινέας δεν πήγε ούτε ο Κεϊτά της Λίβερπουλ.