Εθνική Νέων: Ήττα από την Ρωσία (1-0), στην πρεμιέρα των προκριματικών του Εuro

H Eθνική Νέων γνώρισε την ήττα (1-0) από την αντίστοιχη της Ρωσίας, στη Ναύπακτο, στην πρεμιέρα των υποχρεώσεων της για τoν προκριματικό όμιλο του Euro, που διεξάγεται επί Ελληνικού εδάφους

Εθνική Νέων: Ήττα από την Ρωσία (1-0), στην πρεμιέρα των προκριματικών του Εuro

Με ήττα (1-0), από την Ρωσία, ξεκίνησε η Εθνική Νέων τους αγώνες της στο «Παπαχαραλάμπειο Στάδιο» της Ναυπάκτου για την πρώτη αγωνιστική των προκριματικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Το γκολ του Γκλαντίσεφ στο 70' ήταν αυτό που έκρινε την αναμέτρηση υπέρ της «αρκούδας», ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Ηλίας Χριστόπουλος αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη, με την Εθνική ομάδα να ολοκληρώνει την αναμέτρηση με 10 παίκτες.

Στο άλλο ματς του 2ου ομίλου για την πρεμιέρα των προκριματικών, η Γερμανία επικράτησε εύκολα με 4-1 των Νήσων Φαρόε στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας (14.00).

Επόμενη αναμέτρηση για την Εθνική Νέων το Σάββατο (13/11) στις 15:00 με αντίπαλο τα Νησιά Φαρόε, ξανά στη Ναύπακτο.

Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με τους:

Ρωσία: Τόροπ, Σαϊκντίνοφ, Μελέκιν, Εφρέμοφ, Λάνγκοβιτς, Λάικιν (85' Κιμ), Μιχαΐλοφ, Σοκόλοφ (92' Κοβαλένκο), Πινιάεφ (68' Μπαγκρίντσεφ), Σίτοφ Βιτ., Σίτοφ Βλ. (46' Γκλαντίσεφ)
Ελλάδα: Μπότης, Χριστόπουλος Η., Κουλιεράκης, Καλογερόπουλος, Πήλιος (66' Κίτσος), Ντόι, Γωγουβίτης, Κουτεντάκης (77' Καστανάρας), Τζαβίδας (56' Καραμάνης), Κούτσιας (76' Λιάτσος), Κρυπαράκος (66' Χριστόπουλος Α.)

Η βαθμολογία του 2ου ομίλου:

  1. Γερμανία 3
  2. Ρωσία 3
  3. Ελλάδα 0
  4. Νησιά Φαρόε 0