Προκριματικά Μουντιάλ 2022: Χωρίς τον προπονητή Σίλχαβι η Τσεχία στην τελευταία αγωνιστική

Δίχως τον Γιάροσλαβ Σίλχαβι στον πάγκο της θα αγωνιστεί η εθνική ομάδα της Τσεχίας στο τελευταίο της παιχνίδι στα προκριματικά του Μουντιάλ 2022 κόντρα στην Εθνονία.

Προκριματικά Μουντιάλ 2022: Χωρίς τον προπονητή Σίλχαβι η Τσεχία στην τελευταία αγωνιστική

Από το σπίτι του θα παρακολουθήσει ο ομοσπονδιακός προπονητής της Τσεχίας, Γιάροσλαβ Σίλχαβι, την προσπάθεια του συγκροτήματος για πρόκριση στα πλέι-οφ των προκριματικών του Μουντιάλ 2022.

Ο εκλέκτορας της εθνικής ομάδας βρέθηκε θετικός στον τελευταίο έλεγχο που έγινε για τον κορονοϊό, με αποτέλεσμα να μπει σε καραντίνα και να μην μπορεί να καθίσει στον πάγκο του για το τελευταίο ματς με αντίπαλο την Εσθονία (16/11) στον 5ο προκριματικό όμιλο.

Η Τσεχία ισοβαθμεί στην δεύτερη θέση του γκρουπ (που οδηγεί στα πλέι-οφ) μαζί με την Ουαλία, η οποία όμως έχει ένα παιχνίδι λιγότερο, αυτό του Σαββάτου (13/11) με αντίπαλο την Λευκορωσία στο Κάρντιφ. Έτσι, οι Τσέχοι ελπίζουν σε «στραβοπάτημα» των «δράκων», ώστε στην τελευταία αγωνιστική να έχουν την ευκαιρία να παραμείνουν στο κόλπο της πρόκρισης.

Στην τελευταία αγωνιστική (16/11) η Τσεχία θα αντιμετωπίσει στην Εσθονία έχοντας στον πάγκο της τον βοηθό προπονητή, Γίρι Τσίτρι, ενώ η Ουαλία θα φιλοξενήσει το Βέλγιο.

Δείτε την βαθμολογία του 5ου ομίλου: