Τζον Φαν’τ Σιπ: «Να νικήσουμε και τους δύο αγώνες»

Ο Τζον Φαν’τ Σιπ αναφέρθηκε στη σημασία της νίκης απέναντι σε Ισπανία και Κόσοβο αντίστοιχα προκειμένου να ελπίζει η Εθνική στην πρόκριση. 

Τζον Φαν’τ Σιπ: «Να νικήσουμε και τους δύο αγώνες»

Δύο αγωνιστικές έχουν απομείνει για την ολοκλήρωση των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η Εθνική ομάδα θα αντιμετωπίσει την Ισπανία και το Κόσοβο με τις πιθανότητες πρόκρισης να μην είναι μεγάλες.

Ωστόσο ο Τζον Φαν'τ Σιπ δεν έχασε την αισιοδοξία του τονίζοντας στις δηλώσεις του πως η «γαλανόλευκη» πρέπει να νικήσει και τα δύο παιχνίδια.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Οι αγώνες εναντίον της Ισπανίας και του Κοσόβου είναι οι δύο τελευταίοι στον προκριματικό όμιλο και θα αγωνιστούμε για τις πιθανότητες που έχουμε για να τερματίσουμε στη δεύτερη θέση του γκρουπ.

Επομένως, χρειάζεται να νικήσουμε και στους δύο αγώνες και γνωρίζουμε ότι ευθέως ανάλογος είναι και ο στόχος της Ισπανίας στα δύο τελευταία παιχνίδια της, έτσι ώστε να καταλάβει την 1η θέση.

Θα προετοιμάσουμε την ομάδα μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και για τους δύο εναπομείναντες αγώνες. Χρειάζεται να λάβουμε υπόψη μας ότι το Κόσοβο δεν ήταν για εμάς ένας εύκολος αντίπαλος στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις μας και γι’ αυτό είναι επιβεβλημένο να ανταποκριθούμε αγωνιστικά στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο για να πάρουμε και τα καλύτερα αποτελέσματα».