Κανονικά θα διεξαχθεί ο αγώνας της Εθνικής γυναικών με τη Σλοβενία

Ο προγραμματισμένος για το βράδυ της Τρίτης (26/10, 20.00) αγώνας της Εθνικής γυναικών με αντίπαλο τη Σλοβενία, για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών 2023, θα διεξαχθεί κανονικά.

Κανονικά θα διεξαχθεί ο αγώνας της Εθνικής γυναικών με τη Σλοβενία

Κανονικά θα διεξαχθεί ο προγραμματισμένος για το βράδυ της Τρίτης (26/10, 20.00) αγώνας της Εθνικής γυναικών με αντίπαλο τη Σλοβενία, για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών 2023.

Η ενημέρωση από την ΕΠΟ

«Ανακοινώνεται ότι ο προγραμματισμένος για σήμερα 26/10/2021 (20:00) στην AEL FC Arena της Λάρισας αγώνας των Εθνικών Ομάδων Γυναικών Ελλάδας-Σλοβενίας για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών 2023, θα διεξαχθεί κανονικά.

Εθνική Γυναικών: Έξι κρούσματα παραμονή του αγώνα με την Σλοβενία

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των μοριακών ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν στις παίκτριες της Εθνικής Ομάδας Γυναικών, τα θετικά κρούσματα Covid-19 είναι συνολικά πέντε, αριθμός μικρότερος του ορίου που έχει τεθεί από τις αρμόδιες Αρχές ώστε να αναβληθεί ένας αγώνας».

Θυμίζουμε πως το βράδυ της Δευτέρας (25/10), η ΕΠΟ είχε κάνει γνωστό πως:

«Η ΕΠΟ ενημερώθηκε σήμερα για την ύπαρξη έξι (6) θετικών δειγμάτων Covid-19 στα αποτελέσματα των ελέγχων που διενεργήθηκαν από την εξουσιοδοτημένη από την UEFA ιατρική υπηρεσία μεταξύ των μελών της αποστολής της Εθνικής Γυναικών ενόψει του αυριανού αγώνα με τη Σλοβενία στη Λάρισα.
Εκ μέρους της Ομοσπονδίας, τίθενται σε εφαρμογή οι προβλεπόμενες διαδικασίες και η τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου. Τα μέλη της αποστολής που βρέθηκαν θετικά, παρουσιάζουν ήπια συμπτώματα».