Επιστρέφουν στην Ελλάδα οι 13 της Ελπίδων που είναι θετικοί στον κορονοϊό

Μετά από ενέργειες της ΕΠΟ σε συνεργασία με τα αρμόδια Υπουργεία τα 13 μέλη της αποστολής της Εθνικής Ελπίδων που βρέθηκαν θετικά στον Covid-19 επιστρέφουν στην Ελλάδα.

Επιστρέφουν στην Ελλάδα οι 13 της Ελπίδων που είναι θετικοί στον κορονοϊό

Έκρηξη κρουσμάτων είχαμε στην Εθνική Ελπίδων, αφού 13 μέλη της αποστολής βρέθηκαν θετικά στον κορονοϊό. Συγκεκριμένα δέκα ποδοσφαιριστές και τρία μέλη του τεχνικού επιτελείου μολύνθηκαν από τον Covid-19.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο αγώνας με την αντίστοιχη ομάδα της Κύπρου να αναβληθεί έπειτα και από αίτημα που κατέθεσε η ΕΠΟ. Τα μέλη της αποστολής που ήταν αρνητικά στον κορονοϊό επέστρεψαν στην Ελλάδα την Τρίτη.

Η ΕΠΟ με την Πολιτική Προστασία έχουν αντιδράσει άμεσα και τα 13 μέλη που βρέθηκαν θετικά στον Covid-19 αναμένεται να επιστρέψουν άμεσα στη χώρα μας. Η ομοσπονδία σε συνεργασία με τα υπουργεία κατάφεραν και ναύλωσαν δύο λίαρ τζετ και με πτήσεις τσάρτερ αναμένεται να γυρίσουν στην Αθήνα.

Με την επιστροφή τους στη χώρα μας οι 13 που είναι θετικοί στον κορονοϊό θα καταλύσουν σε ξενοδοχείο και θα μπουν σε καραντίνα όπως ορίζει το πρωτόκολλο.