Tι είπε ο Τάκης Λεμονής για Εθνική, Μανωλά, Παπασταθόπουλο και Σιόβα (vid)

Για την Εθνική μας ομάδα μίλησε ο Τάκης Λεμονής και αναφέρθηκε στους Μανωλά, Παπασταθόπουλο και Σιόβα. Διαβάστε όσα δήλωσε στην ΕΡΤ

Tι είπε ο Τάκης Λεμονής για  Εθνική, Μανωλά, Παπασταθόπουλο και Σιόβα (vid)

Για την ήττα της Εθνικής μας ομάδας από τη Σουηδία (2-0) στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου μίλησε μεταξύ άλλων ο Τάκης Λεμονής.

Ο 61χρονος τεχνικός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της ΕΡΤ «Κόσμος των Σπορ» και ερωτηθείς για τις επιλογές στην άμυνα, σχολίασε:

«Εγώ θα αντιστρέψω τα πράγματα. Πόσες εθνικές ομάδες, ή πόσες ομάδες, έχουν για παράδειγμα την πολυτέλεια, γιατί αναφέρατε τρία συγκεκριμένα ονόματα (Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Σιόβας), τα οποία έχουν διακριθεί, είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές σε κορυφαία πρωταθλήματα. Δεν συζητάμε για το ελληνικό πρωτάθλημα. Πόσες ομάδες έχουν αυτού του είδους την πολυτέλεια να έχουν έξω τέτοιου είδους ποδοσφαιριστές;

Δεν ξέρω τί έχει συμβεί ή τί είχε συμβεί, αλλά για εμένα το να έχεις κάποια πολύ δυνατά όπλα και να μην τα εκμεταλλεύεσαι νομίζω ότι είναι ένα θέμα προς συζήτηση. Ο Μανωλάς παίζει στο Καμπιονάτο, ο Παπασταθόπουλος παίζει στο κορυφαίο επίπεδο τόσα χρόνια, στο ευρωπαϊκό και τώρα στο ελληνικό. Ο Σιόβας στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Για όνομα του Θεού έτσι; Εγώ μιλάω καθαρά αγωνιστικά. Δεν μπορώ να ξέρω τί έχει συμβεί μέσα στην Εθνική ομάδα. Από την άλλη είναι ένα θέμα προς συζήτηση πιστεύω».