Φαν'τ Σιπ: «Δεχθήκαμε δύο γκολ από το πουθενά...» (vid)

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της Εθνικής αλλά στενοχωρημένος από το αποτέλεσμα παρουσιάστηκε ο ομοσπονδιακός προπονητής Τζον Φαν'τ Σιπ στις δηλώσεις του μετά το φινάλε του χαμένου ματς με τη Σουηδία.

Φαν'τ Σιπ: «Δεχθήκαμε δύο γκολ από το πουθενά...» (vid)

Την απογοήτευσή του για την ήττα (2-0) από τη Σουηδία αλλά ταυτόχρονα και την περηφάνια του για την απόδοση των παικτών του, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, τόνισε στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα ο Τζον Φαν'τ Σιπ.

Ο Ολλανδός προπονητής της Εθνικής Ελλάδας δήλωσε αρχικά στην κάμερα της Cosmote TV: «Είμαι πολύ απογοητευμένος με το αποτέλεσμα. Είπα στα παιδιά στα αποδυτήρια ότι κάναμε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο. Παίξαμε εξαιρετικό ποδόσφαιρο, αλλά έπρεπε να σκοράρουμε, γιατί ξέρουμε ότι στο ποδόσφαιρο τα πράγματα αλλάζουν γρήγορα, όπως και έγινε στο δεύτερο ημίχρονο».

Και συνέχισε λέγοντας: «Δεχθήκαμε δύο γκολ από το πουθενά και δεν μπορέσαμε να επανέλθουμε στον ρυθμό του παιχνιδιού. Δυστυχώς δεχθήκαμε και την κόκκινη κάρτα και δεν μπορέσαμε να έχουμε τον ρυθμό που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο».

Ο Φαν'τ Σιπ κατέληξε εκφράζοντας την υπερηφάνειά του για την εικόνα της ομάδας του αλλά και την προοπτική που έχει στο μέλλον: «Είμαι πολύ περήφανος για αυτό που έδειξε η ομάδα σήμερα. Έχουμε κάνει πολύ σημαντικά βήματα και υπάρχει πολύ μέλλον για αυτή την ομάδα. Έχουμε ένα νεαρό γκρουπ παικτών που έχουν πολλά ποιοτικά χρόνια μπροστά τους».