Η Ελλάδα μπορεί να αλλάξει τη μοίρα της στη Σουηδία

Η Εθνική μας ομάδας αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Σουηδία σε ένα ματς που της δίνει τη δυνατότητα να γυρίσει ξανά το χαρτί.

Η Ελλάδα μπορεί να αλλάξει τη μοίρα της στη Σουηδία

Στη Γεωργία η τύχη της έκλεισε το μάτι, αλλά αυτό ίσως να το προκάλεσε και μόνη της. Η Ελλάδα στον δεύτερο όμιλο που συμμετέχει έχει καταφέρει να πάρει εκτός έδρας ισοπαλία από την Ισπανία και να νικήσει τη Σουηδία. Κάπως έτσι παραμένει ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης και έχει κάθε δικαίωμα να ελπίζει.

Τα πλάνα του Φαν'τ Σιπ για τον «τελικό» με τη Σουηδία

Το βράδυ της Τρίτης (12/10) το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετωπίζει στην "Friends Arena" τη Σουηδία. Οι Σκανδιναβοί "πληγώθηκαν" στις αρχές Σεπτέμβρη με την ήττα στο ΟΑΚΑ και θέλουν τόσο για το γόητρο τους όσο και για τους βαθμούς να νικήσουν την Ελλάδα.

Σουηδία - Ελλάδα: Ο Άντερσον ανακοίνωσε την ενδεκάδα

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης από την πλευρά του, αλλά και ο Τζον Φαν'τ Σιπ στις δηλώσεις τους έδειξαν να πιστεύουν στο θαύμα. Ξέρουν ότι δεν είναι εύκολο, όμως, από την άλλη αυτά τα ματς αλλάζουν τη μοίρα μίας ομάδας.

Η Εθνική μας ομάδα θα αντιμετωπίσει τους Σουηδούς, οι οποίοι στα 14 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια τους μετράνε 11 νίκες και τρεις ισοπαλίες. Ένα απίστευτο σερί που αν μη τι άλλο τρομάζει. Στο ποδόσφαιρο έχει αποδειχτεί πολλάκις ότι δεν παίζουν ρόλο όλα αυτά, αλλά η διάθεση, η δουλειά, η πίστη και πολλές φορές και η τύχη.

Φαν'τ Σιπ: «Δεν μπαίνουμε με τη νοοτροπία του αουτσάιντερ» (vid)

Για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα η αναμέτρηση με τη Σουηδία είναι μία ευκαιρία να αποδείξει σε όλους ότι στέκεται ξανά στα πόδια της και είναι ικανή για νέα θαύματα. Και η αλήθεια είναι πως η Ελλάδα δεν υστερεί ταλέντου, αλλά ηρεμίας. Ένα τέτοιο παιχνίδι μπορεί να τα αλλάξει όλα.

Εάν η Εθνική μας φύγει με τη νίκη από τη Στοκχόλμη θα έχει πιάσει στη δεύτερη θέση και στους 12 βαθμούς τη Σουηδία, ενώ θα προηγείται με 13 η Ισπανία. Σε αντίθετη περίπτωση θα κυνηγάει το απίθανο στο εντός έδρας ματς με τους Ίβηρες.