Επιστρέφει στην ενδεκάδα ο Ρέαμπτσιουκ

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ δεν έπαιξε στο παιχνίδι της Μολδαβίας με τη Δανία, αλλά θα είναι βασικός στον αγώνα με το Ισραήλ.

Επιστρέφει στην ενδεκάδα ο Ρέαμπτσιουκ

Με 1.087 λεπτά είναι ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού που έχει παίξει περισσότερο από κάθε άλλον. Ο λόγος φυσικά για τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, ο οποίος αγωνίζεται ακατάπαυστα τόσο με τους πρωταθλητές Ελλάδας όσο και με την εθνική του ομάδα.

Ο μπακ των "ερυθρόλευκων" δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι της Μολδαβίας με τη Δανία, διότι ήταν τιμωρημένος. Ήταν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να πάρει ανάσες έστω κι αν αυτό έγινε υποχρεωτικά εξαιτίας της τιμωρίας του.

Ο Όλεγκ δεν έπαιξε στην αναμέτρηση με τη Δανία, αλλά επιστρέφει στην ενδεκάδα της Μολδαβίας στον αγώνα με το Ισραήλ. Το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα αντιμετωπίζει την Τρίτη εκτός έδρας το Ισραήλ και τα ρεπορτάζ στη Μολδαβία θεωρούν δεδομένη την επιστροφή του Ρέαμπτσιουκ στην ενδεκάδα.

Όπως αναφέρουν και τα ρεπορτάζ πρόκειται για τον πιο ποιοτικό ποδοσφαιριστή που έχει η εθνική ομάδα της Μολδαβίας. Είναι ένας παίκτης που παίζει σε πολύ υψηλό επίπεδο και δεν μπορεί να λείπει από την ενδεκάδα του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος. Το θετικό και γι' αυτόν είναι πως ο τελευταίος αγώνας της Μολδαβίας διεξάγεται Τρίτη και δεν θα καθυστερήσει πολύ η επιστροφή του στον Ρέντη ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.