Έπαιξε ξανά ο Ροντρίγκες και επιστρέφει στον Ρέντη

Ο Γκάρι Ροντρίγκες αγωνίστηκε για μισή ώρα στο παιχνίδι Πράσινο Ακρωτήρι-Λιβερία, ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του και γυρίζει στον Ρέντη.

Έπαιξε ξανά ο Ροντρίγκες και επιστρέφει στον Ρέντη

Ο Γκάρι Ροντρίγκες ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με το Πράσινο Ακρωτήρι. Η εθνική ομάδα της πατρίδας του αντιμετώπισε τη Λιβερία και τη νίκησε με σκορ 1-0 στο 90ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ο εξτρέμ του Ολυμπιακού έπαιξε και σε αυτό το παιχνίδι με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του. Δεν βρέθηκε στην αρχική ενδεκάδα, αλλά πέρασε ως αλλαγή στο 60ο λεπτό της αναμέτρησης.

Το διάστημα που έπαιξε χρησιμοποιήθηκε στην αριστερή πλευρά της επίθεσης από τον ομοσπονδιακό προπονητή του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος. Ο Γκάρι προσπάθησε να πάρει πρωτοβουλίες και ήταν αρκετά δραστήριος.

Για τον Πέδρο Μαρτίνς είναι σημαντικό ότι ο ποδοσφαιριστής πήρε χρόνο συμμετοχής στα δύο παιχνίδια με το Πράσινο Ακρωτήρι. Έπαιξε από μισή ώρα στο καθένα και είναι κάτι που το χρειαζόταν για να αρχίσει να βρίσκει.

Επίσης είναι ο πρώτος από τους διεθνείς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την εθνική του ομάδα. Έτσι αναμένεται το πολύ μέχρι την Τρίτη να έχει επιστρέψει στον Ρέντη.