Η Εθνική έφτασε στην Στοκχόλμη για τον «τελικό» με την Σουηδία (pic)

Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου έφτασε στην Στοκχόλμη ενόψει του κρίσιμου αγώνα της Τρίτης (12/10) με αντίπαλο την Σουηδία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022.

Η Εθνική έφτασε στην Στοκχόλμη για τον «τελικό» με την Σουηδία (pic)

Με τα χαμόγελα ζωγραφισμένα στα πρόσωπά τους και την ψυχολογία στα ύψη έφτασαν οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου και η υπόλοιπη αποστολή στην Στοκχόλμη.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει την Τρίτη (12/10, 21.45) την Σουηδία στην Σόλνα για τον 2ο προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022. Ένα παιχνίδι «τελικό» και για τα δύο συγκροτήματα.

Η Ελλάδα μετά τη νίκη της κόντρα στην Γεωργία (2-0) φιλοδοξεί να δώσει συνέχεια στα θετικά της αποτελέσματα στο γκρουπ και να πανηγυρίσει ένα ακόμα τρίποντο ώστε να πιάσει στην δεύτερη θέση την Σουηδία και να παραμείνει «ζωντανή» στη μάχη για την κατάκτηση ενός «εισιτηρίου» για τα τελικά του θεσμού στα γήπεδα του Κατάρ.

Από την άλλη, οι Σκανδιναβοί προέρχονται από την άνετη νίκη απέναντι στο Κόσοβο (3-0) και με την σειρά τους θέλουν να εξασφαλίσουν μία ακόμα, προκειμένου να προσπεράσουν την Ισπανία και να βρεθούν αυτοί στην πρώτη θέση του ομίλου.

Δείτε την βαθμολογία του 2ου ομίλου: