Φόρσμπεργκ: «Δεν θα το πληρώσουμε ξανά»!

Ο Εμίλ Φόρσμπεργκ μίλησε για το παιχνίδι της Εθνικής Σουηδίας με την Ελλάδα στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ και αναφέρθηκε στο ματς της Αθήνας

Φόρσμπεργκ: «Δεν θα το πληρώσουμε ξανά»!

Με… άγριες διαθέσεις φαίνεται πως περιμένουν οι παίκτες της Εθνικής Σουηδίας αναμέτρηση της Τρίτης (12/10) με την Ελλάδα που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ.

Ο Εμίλ Φόρσμπεργκ θυμήθηκε το παιχνίδι του ΟΑΚΑ και υποσχέθηκε ότι η ομάδα του δεν θα κάνει τα λάθη που έκανε στο πρώτο παιχνίδι απέναντι στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα:

«Με την Ελλάδα πρέπει να κυριαρχήσουμε στο παιχνίδι, άμεσα από το πρώτο λεπτό ει δυνατόν. Στην Αθήνα αφήσαμε το παιχνίδι να φύγει από τα χέρια μας και το πληρώσαμε. Την Τρίτη (12/10) πρέπει να φερθούμε διαφορετικά, να δείξουμε από την αρχή ποιος έχει τον έλεγχο».

Ο Σουηδός μέσος στάθηκε και στην πολύτιμη συντήρηση δυνάμεων που έκανε αυτός και οι συμπαίκτες του, έχοντας καθαρίσει από νωρίς την αναμέτρηση απέναντι στο Κόσοβο:

«Το ματς με το Κόσοβο δεν ήταν καλό για εμάς, μόνο επειδή κερδίσαμε, αλλά επειδή στα τελευταία 30 λεπτά καταφέραμε να κάνουμε συντήρηση δυνάμεων.

Δεν σπαταλήσαμε όλη μας την ενέργεια, όπως έγινε πριν από ένα μήνα απέναντι στην Ισπανία λίγο πριν ταξιδέψουμε στην Αθήνα, όπου ήμασταν λίγο υποτονικοί.

Αυτή τη φορά την Τρίτη (12/10) θα είμαστε σε απόλυτη εγρήγορση και θα δώσουμε ότι έχουμε απέναντι στην Ελλάδα».