Γεωργία - Ελλάδα 0-2: Σιώπης: «Αφιερωμένη στους τραυματίες η νίκη» (vid)

Στους τραυματίες συμπαίκτες του αφιέρωσε την νίκη της Εθνικής Ελλάδας στην Γεωργία, ο Μανώλης Σιώπης

 Γεωργία - Ελλάδα 0-2: Σιώπης: «Αφιερωμένη στους τραυματίες η νίκη» (vid)

Περιχαρής ο Μανώλης Σιώπης για τη μεγάλη νίκη στην Γεωργία, αλλά δεν ξέχασε και τους άτυχους συμπαίκτες του στους οποίους αφιέρωσε την επιτυχία:

«Είναι μία μεγάλη νίκη για αυτό που θέλουμε να καταφέρουμε. Δουλέψαμε πολύ, όλη την εβδομάδα όλα τα παιδιά και αυτό πιστεύω βγήκε και στο γήπεδο. Και στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο είχαμε 20-25 λεπτά, όπου είχαμε φάσεις, ρυθμό, αλλά δεν ήρθε το γκολ. Τελικά, ήρθε στο τέλος το γκολ, ήρθε και το δεύτερο, πήραμε τους τρεις βαθμούς και κοιτάμε το επόμενο ματς.

Για να πάρουμε τη νίκη στη Σουηδία πρέπει να έχουμε συγκέντρωση, πάθος, όλοι μαζί στο πλάνο του προπονητή και πιστεύω πως μπορούμε να καταφέρουμε αν είμαστε όπως θέλουμε να είμαστε.

Θέλω να πω και κάτι άλλο. Προσωπικά θέλω να αφιερώσω τη νίκη σε όλα τα παιδιά που είναι άτυχα με τους τραυματισμούς, τον Γαλανόπουλο, τον Ζέκα, τον Κουρμπέλη, τον Φορτούνη, που δεν είναι εδώ να χαρούνε αυτή τη νίκη μαζί μας.

Τα χαρακτηριστικά μου με τον Ζέκα είναι πάνω-κάτω τα ίδια. Το δύσκολο είναι πως είχα κάρτα από το έκτο λεπτό και έπρεπε να καλύψω όλα αυτά τα κενά και να μην πάρω δεύτερη κάρτα. Αφού τα καταφέραμε αυτό είναι το σημαντικό».