Γεωργία - Ελλάδα 0-2: Πέλκας: «Όλα για όλα στη Σουηδία» (vid)

Στο γεγονός πως η Εθνική πάλεψε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα για την νίκη αναφέρθηκε ο Δημήτρης Πέλκας, ο οποίος για κερασάκι στην τούρτα έβαλε το δεύτερο γκολ της Ελλάδας κόντρα στη Γεωργία και στέλνει μήνυμα για μάχη μέχρι εσχάτων στη Σουηδία

Γεωργία - Ελλάδα 0-2: Πέλκας: «Όλα για όλα στη Σουηδία» (vid)

Κάθε λόγο να είναι χαρούμενος είχε ο Δημήτρης Πέλκας, στο φινάλε του αγώνα με την Γεωργία. Η Εθνική Ελλάδας κέρδισε στη Γεωργία, ο ίδιος έβαλε το δεύτερο γκολ. Ο μεσοεπιθετικός της Φενέρμπαχτσε εξηγεί τη σημασία αυτής της επιτυχίας και αναφέρεται στο μεγάλο ματς που ακολουθεί την Τρίτη (12/10) στη Στοκχόλμη με την Σουηδία:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε να κερδίσουμε το σημερινό ματς. Το παλέψαμε πολύ, είχαμε υπομονή και πίστη πως μέχρι το τέλος μπορούμε να βάλουμε το γκολ. Κάποια ματς πρέπει να τα κερδίζεις και με αυτόν τον τρόπο. Είχαμε τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, είχαμε ευκαιρίες. Το σημαντικότερο είναι πως πήραμε τους τρεις βαθμούς και έχουμε ακόμη έναν τελικό μπροστά ματς, όπου πρέπει να τα δώσουμε πάλι όλα εκεί.

Λέγαμε πως έχουμε ένα ματς, αυτό με τη Γεωργία, γιατί έπρεπε να συγκεντρωθούμε μόνο σε αυτό το ματς, γιατί ήταν τελικός. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη εμφάνιση και τους τρεις βαθμούς. Σίγουρα πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα. Εδώ που φτάσαμε επειδή είναι λίγα τα ματς και κρίσιμοι οι πόντοι πρέπει να κρατήσουμε τους τρεις βαθμούς, να πάρουμε δύναμη από αυτούς και να πάμε «όλα για όλα» μέσα στη Σουηδία…

Ποιος δεν είναι χαρούμενος όταν σκοράρει με την Εθνική του ομάδα ; Το περίμενα πολύ αυτό το γκολ, αλλά άργησε λίγο να έρθει. Όλα αυτά τα χρόνια δεν είχα πολύ σημαντικό ρόλο στην εθνική. Πρώτη φορά βίωσα το συναίσθημα, είναι απίστευτο και θα κάνω τα πάντα, ώστε να έρθουν και άλλα γκολ και άλλες επιτυχίες για την Εθνική μας».