Η σπουδαία κίνηση του Βατσλίκ και η στήριξη στον αντίπαλο του (vid)

Ο Τόμας Βατσλίκ απέδειξε γι' ακόμα μία φορά ότι είναι σπουδαίος χαρακτήρας και στήριξε τον τερματοφύλακα της Ουαλίας που υπέπεσε σε σοβαρό λάθος.

Η σπουδαία κίνηση του Βατσλίκ και η στήριξη στον αντίπαλο του (vid)

Εκείνο που κάνει ξεχωριστό τον Τόμας Βατσλίκ δεν είναι μόνο οι ικανότητες του ως τερματοφύλακας, αλλά και ότι πρόκειται για έναν σπουδαίο άνθρωπο. Σε όλη την καριέρα του τον συνοδεύουν πολύ καλά σχόλια για τον χαρακτήρα του και το απέδειξε γι' ακόμα μία φορά.

Συγκεκριμένα ο τερματοφύλακας της Ουαλίας, Ντάνι Γουόρντ έκανε ένα πολύ μεγάλο λάθος στο παιχνίδι με την Τσεχία και εξαιτίας αυτού η ομάδα του Βατσλίκ έκανε το 2-1, ενώ το ματς έληξε ισόπαλο με σκορ 2-2.

Λάθη, όμως, μπορούν να συμβούν και είναι ανθρώπινα. Αυτό το γνωρίζει ο Τόμας Βατσλίκ, ο οποίος φρόντισε με μήνυμα του στα social media να στηρίξει τον συνάδελφο του. Ο πορτιέρε του Ολυμπιακού προέτρεψε τον συμπαίκτη αντίπαλο του να σηκώσει κεφάλι ενόψει της συνέχειας. Μία σπουδαία κίνηση από τον γκολκίπερ του Ολυμπιακού που δείχνει το μεγαλείο του ως άνθρωπος.

«Τέτοιο αυτογκόλ είναι εφιάλτης για όλους τους τερματοφύλακες. Ειδικά σε επίπεδο εθνικών ομάδων. Ψηλά το κεφάλι Ντάνι και καλή τύχη στα επόμενα παιχνίδια», έγραψε ο Τόμας Βατσλίκ.