Εθνική: Κανονικά ο Δουβίκας - Σχήμα με τριάδα στην άμυνα

Ο Τάσος Δουβίκας πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση της Πέμπτης (7/10) ενώ ο Τζον Φαν'τ Σιπ «κλειδώνει» σε σχήμα με τρεις αμυντικούς. 

Εθνική: Κανονικά ο Δουβίκας - Σχήμα με τριάδα στην άμυνα

Με ευχάριστα νέα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής μας επί ελληνικού εδάφους για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Γεωργία (9/10, 19.00) για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Τάσος Δουβίκας έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα ύστερα από τη χθεσινή αδιαθεσία του, δίνοντας στον Τζον Φαν'τ Σιπ μια έξτρα λύση για την κορυφή της επίθεσης. Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός δοκίμασε ξανά ενδεκάδα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς.

Φαίνεται πως η «γαλανόλευκη» θα αγωνιστεί με 3-4-1-2 και με τους Χατζηδιάκο, Μαυροπάνο και Τζαβέλλα να είναι οι «σίγουροι» για τα μετόπισθεν. Όσον αφορά το επιθετικό κομμάτι, οι Μασούρας και Πέλκας επέστρεψαν δίνοντας λύσεις. Ένας εκ των δύο αναμένεται να βρεθεί και στο αρχικό σχήμα.

Όσον αφορά τον κεντρικό επιθετικό, ο Παυλίδης έχει προβάδισμα έναντι του Δουβίκα. Η ελληνική αποστολή αναχωρεί το πρωί της Παρασκευής (8/10, 11.00) για το Μπατούμι, εκεί όπου θα πραγματοποιήσει την τελευταία της προπόνηση στις 18:00.