Δείτε την γκολάρα του Γκάρι Ροντρίγκες με το Πράσινο Ακρωτήρι (vid)

Ο Γκάρι Ροντρίγκες βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση και είναι ο άνθρωπος που χάρισε τη νίκη στο Πράσινο Ακρωτήρι με 2-1 επί της Λιβερίας με γκολ στο 90+2.

Δείτε την γκολάρα του Γκάρι Ροντρίγκες  με το Πράσινο Ακρωτήρι (vid)

Ένα γκολ του Γκάρι Ροντρίγκες στο 90+2 χάρισε στο Πράσινο Ακρωτήρι την εκτός έδρας νίκη με σκορ 2-1 επί της Λιβερίας. Με αυτό το "τρίποντο" η εθνική ομάδα του άσου του Ολυμπιακού ανέβηκε στη δεύτερη θέση του ομίλου της.

Ο Γκάρι δεν ξεκίνησε βασικός στο συγκεκριμένο ματς, αλλά πέρασε ως αλλαγή στο 63' στη θέση του Γουίλι Σεμέδο. Με δικό του γκολ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης κατάφερε να χαρίσει μία σημαντική νίκη στο Πράσινο Ακρωτήρι.

Την ίδια ώρα σκόρπισε χαμόγελα και στον Πέδρο Μαρτίνς, αφού βλέπει έναν ποδοσφαιριστή από τον οποίο περιμένει πολλά με την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων να είναι σε καλή κατάσταση. Ο Γκάρι είχε δείξει και πριν τον Παναθηναϊκό ότι είναι σε θέση να αγωνιστεί και τώρα, αλλά το γεγονός πως παίρνει χρόνο και μάλιστα το κάνει σκοράροντας ικανοποιεί τον Πορτογάλο προπονητή.

Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Γκάρι πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή, πέρασε 1-2 αντιπάλους του και έπιασε ένα τρομερό σουτ που δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον τερματοφύλακα. Αυτό είναι το έκτο γκολ που σημειώνει στην καριέρα του με την εθνική του ομάδα.