Βέλγιο: Χωρίς Τοργκάν Αζάρ στον ημιτελικό με Γαλλία

Δίχως τον Τοργκάν Αζάρ στην αποστολή του θα αναμετρηθεί αύριο (7/10) το Βέλγιο με αντίπαλο την Γαλλία στο Τορίνο για τα ημιτελικά του Nations League.

Βέλγιο: Χωρίς Τοργκάν Αζάρ στον ημιτελικό με Γαλλία

Απών θα είναι ο Τοργκάν Αζάρ από το αυριανό (7/10) μεγάλο παιχνίδι της εθνικής ομάδας Βελγίου με αντίπαλο την αντίστοιχη της Γαλλίας στο Τορίνο.

Τα δύο συγκροτήματα θα αναμετρηθούν στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Nations League, ενώ ο νικητής που θα προκύψει θα αγωνιστεί στον τελικό της προσεχούς Κυριακής (10/10) με τον αντίστοιχο του Ιταλία – Ισπανία με έπαθλο το βαρύτιμο τρόπαιο.

Όπως ανακοίνωσε η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Βελγίου, ο Τοργκάν Αζάρ αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού και παρά την προσπάθεια που έκανε για να αποθεραπευτεί όσο το δυνατό πιο γρήγορα, τελικά δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη με τον χρόνο.

Έπειτα από αυτή την εξέλιξη, τέθηκε νοκ-άουτ από το συγκεκριμένο παιχνίδι με τους πρωταθλητές Κόσμου, ενώ στη θέση του ο ομοσπονδιακός προπονητής των «κόκκινων διαβόλων» Ρομπέρτο Μαρτίνεθ κάλεσε τον εξτρέμ της Μπολόνια, Αρτούρ Τεατέ.