Παρουσία, το πολύ, 7.000 θεατών το Γεωργία - Ελλάδα!

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Γεωργίας ανακοίνωσε ότι η αναμέτρηση του αντιπροσωπευτικού της συγκροτήματος με αντίπαλο την Εθνική μας ομάδας, για τα προκριματικά του Μουντιάλ, θα διεξαχθεί ενώπιον 7.000 ατόμων στη χωρητικότητας 20.000 θεατών «Ατζαραμπάτ Αρένα», του Μπατούμι, στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας κατά του κορονοϊού.

Παρουσία, το πολύ, 7.000 θεατών το Γεωργία - Ελλάδα!

Ενόψει της αναμέτρησης της Εθνικής Ελλάδος με την αντίστοιχη της Γεωργίας, το προσεχές Σάββατο (09/10, 19.00), για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της υποκαυκάσιας χώρας ανακοίνωσε τα μέτρα ασφαλείας για την προστασία από τον κορονοϊό.

Σε πρώτο πλάνο το γεγονός ότι μέχρι 7.000 άτομα επιτρέπεται να παρακολούθησαν το ματς, για την 7η αγωνιστική του 2ου, προκριματικού, ομίλου της Ευρωπαϊκής ζώνης, από τις κερκίδες της «Ατζαραμπέτ Αρένα» του Μπατούμι (παραθάλασσια πόλη του Ευξείνου Πόντου).

Κάτι που σημαίνει ότι με περιορισμένο αριθμό φιλάθλων στις εξέδρες θα διεξαχθεί το Γεωργία-Ελλάδα, αφού η συνολική χωρητικότητα του γηπέδου φιλοξενίας του αγώνα είναι περίπου 3 φορές μεγαλύτερη (20.000).

Κατά τα λοιπά, δικαίωμα εισόδου θα έχουν μόνοι οι εμβολιασμένοι κατά της Covid-19 ή όσοι παρουσιάσουν αρνητικό τεστ PCR (εντός 72 ωρών).