Νορβηγία: Χωρίς Χάαλαντ με Τουρκία (8/10) και Μαυροβούνιο (11/10)

Δίχως τον Έρλινγκ Χάαλαντ θα αγωνιστεί η εθνική ομάδα της Νορβηγίας στα παιχνίδια της με Τουρκία και Μαυροβούνιο για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022.

Νορβηγία: Χωρίς Χάαλαντ με Τουρκία (8/10) και Μαυροβούνιο (11/10)

Χωρίς το μεγάλο της «όπλο» στην επίθεση, τον Έρλινγκ Χάαλαντ, θα αγωνιστεί η εθνική ομάδα της Νορβηγίας στις αναμετρήσεις της κόντρα σε Τουρκία (8/10) και Μαυροβούνιο (11/10) στον έβδομο προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Ο 21χρονος επιθετικός της Μπορούσια Ντόρτμουντ ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού, που του στέρησε τη συμμετοχή τους στα τελευταία παιχνίδια των Βεστφαλών. Ο ίδιος με μήνυμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης ξεκαθάρισε σήμερα (4/10) ότι θα συνεχίσει την αποθεραπεία του και δεν θα πάρει μέρος στα προσεχή ματς του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος.

«Γεια σας παιδιά. Λυπάμαι που δεν είμαι έτοιμος για τα διεθνή παιχνίδια. Θα το ήθελα, αλλά καλή τύχη στην Νορβηγία», ήταν το σχόλιό του.

Όσον αφορά την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, αναμένεται μετά την διακοπή για τα ματς των εθνικών ομάδων και συγκεκριμένα στο εντός έδρας παιχνίδι της Μπορούσια Ντόρτμουντ με αντίπαλο τη Μάιντς (16/10) για την 8η αγωνιστική της Bundesliga.