Αργεντινή: Εκτός αποστολής ο Ντιμπάλα

Ο Πάουλο Ντιμπάλα δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Αργεντινής ενόψει ματς με Παραγουάη, Ουρουγουάη και Περού για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022

Αργεντινή: Εκτός αποστολής ο Ντιμπάλα

Ο επιθετικός της Γιουβέντους, Πάουλο Ντιμπάλα, αποκλείστηκε από την αποστολή της Εθνικής Αργεντινής για τα ματς των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, τα οποία θα πραγματοποιηθούν μέσα στον Οκτώβριο, λόγω τραυματισμού, όπως ανακοινώθηκε από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας.

Αρχικά ο άσος των «μπιανκνέρι» συμπεριλήφθηκε στην αποστολή που είχε ανακοινώσει την περασμένη Δευτέρα (27/9) ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Λιονέλ Σκαλόνι, ωστόσο, τελικά δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την «αλμπισελέστε» στις αναμετρήσεις με Παραγουάη (εκτός έδρας), Ουρουγουάη και Περού (εντός έδρας) από τις 8 έως τις 15 Οκτωβρίου.

Ο 27χρονος «κληρονόμησε» έναν μυϊκό τραυματισμό στο μηρό στη διάρκεια της αναμέτρησης της περασμένης εβδομάδας με την Σαμπντόρια, στην οποία είχε ανοίξει το σκορ (3-2 νίκησε η «Βέκια Σινιόρα») πριν αποχωρήσει με κλάματα από τον αγωνιστικό χώρο.

Εν συνεχεία, έχασε το νικηφόρο ματς του Champions League με την Τσέλσι (1-0) κι αναμένεται να είναι ξανά διαθέσιμος για την ιταλική ομάδα μετά τη διακοπή των εθνικών ομάδων.