Ελλάδα-Σουηδία 2-1: Φαν'τ Σιπ: «Είναι μαχητές οι παίκτες, πιστέψτε στην ομάδα»

Ο Τζον Φαν'τ Σιπ μίλησε για τη νίκη της Ελλάδας επί της Σουηδίας και τόνισε πως ο κόσμος πρέπει να πιστέψει στην ομάδα.

Ελλάδα-Σουηδία 2-1: Φαν'τ Σιπ: «Είναι μαχητές οι παίκτες, πιστέψτε στην ομάδα»

Η Ελλάδα πέτυχε μία σπουδαία νίκη κόντρα στη Σουηδία επικρατώντας με σκορ 2-1 στο ΟΑΚΑ και παρέμεινε ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης. Ο Τζον Φαν'τ Σιπ στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα τόνισε πως οι ποδοσφαιριστές του είναι μαχητές και ο κόσμος πρέπει να πιστέψει στην ομάδα.

Αναλυτικά ο Τζον Φαν'τ Σιπ μίλησε:

Για το πως άλλαξε η εικόνα της Ελλάδας: Θεωρώ ότι γενικότερα ο κόσμος περιμένει πολλά πράγματα από αυτή την ομάδα. Πρέπει ο κόσμος να πιστέψει στην εθνική. Παρά το γεγονός ότι δεχόμαστε γκολ στο 92' δεν σημαίνει ότι δεν παλεύουμε. Το γεγονός ότι δεν βλέπουμε παραγωγή Ελλήνων ποδοσφαιριστών στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι κάτι που παίζει τον ρόλο του.

Για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές: Δεν ξέρω αν οφείλεται στο νεαρό της ηλικίας η αυξομείωση. Είδαμε να έχουμε τραυματίες τον Κουρμπέλη, τον Πέλκα, τον Μασούρα, τον Μαπακάκη. Έδειξαν τα παιδιά ότι είναι μαχητές και μπορούν να σταθούν απέναντι σε ομάδες όπως η Ισπανία. Χτίζουμε την ομάδα και τα παιδιά δείχνουν ότι μπορούν να αντιμετωπίσουν μεγάλες ομάδες όπως είναι η Ισπανία και η Σουηδία.

Και να μην θυμώσουν οι φίλοι του Ολυμπιακού που ξέχασα να αναφέρω και τον Φορτούνη που είναι τραυματίας.

Για τον τρόπο που πανηγύρισαν: Είμαστε ένα, είμαστε όλοι μαζί. Πιστεύει ο ένας στον άλλον. Είναι πολύ σημαντικό και αυτό αποδείξαμε σήμερα. Αυτό συμβάλλει στην ενέργεια της ομάδας. Τα αποτελέσματα είναι σημαντικά, αλλά δεν δείχνουν πάντα τι συμβαίνει μέσα στην ομάδα.