Τοροσίδης: «Μακάρι να βγούμε δεύτεροι»

Ο Βασίλης Τοροσίδης μίλησε για τις πιθανότητες που έχει η Ελλάδα να πάρει τη δεύτερη θέση στον όμιλο, ενώ αναφέρθηκε και στη βράβευση του.

Τοροσίδης: «Μακάρι να βγούμε δεύτεροι»

Η Ελλάδα γύρισε τον διακόπτη στο παιχνίδι με τη Σουηδία και πήρε μία μεγάλη νίκη με σκορ 2-1. Ο Βασίλης Τοροσίδης που τιμήθηκε για την προσφορά του στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε: «Είναι μεγάλη νίκη. Μας αφήνει την ελπίδα για τη δεύτερη θέση. Ήρθε μία νίκη απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο. Μακάρι να μπορέσει η Ελλάδα να πάρει τη δεύτερη θέση».

Για το γεγονός πως η ομάδα παρουσίασε διαφορετικό πρόσωπο είπε: «Και οι ποδοσφαιριστές άνθρωποι είναι δεν μπορεί να είναι πάντα στα καλύτερα τους. Τα παιδιά είναι νέα και γίνεται μία νέα προσπάθεια. Είναι δύσκολος ο δρόμος, Οκτώβριο και Νοέμβριο υπάρχουν τέσσερα δύσκολα παιχνίδια. Τουλάχιστον να βγούμε δεύτεροι γιατί την πρώτη θέση την έχει πάρει η Ισπανία».

Για το καλό κλίμα που φάνηκε να υπάρχει σχολίασε: «Όταν υπάρχει καλό κλίμα στην ομάδα βοηθάει και αυτό φαίνεται στο γήπεδο».

Όσον αφορά στη δική του βράβευση τόνισε: «Πρώτα απ' όλα ήταν μία βράβευση που άργησε, λόγω κορονοϊού γιατί συνήθως γίνεται στις 100 συμμετοχές. Χάρηκα που έγινε από έναν άνθρωπο όπως ο Ότο Ρεχάγκελ. Ευχαριστώ τον κόσμο για το χειροκρότημα. Για εμένα είναι μία επιβράβευση και μένω σε αυτό».