Νορβηγία: Ανικανοποίητος ο Χάαλαντ μετά το χατ-τρικ

Παράπονα με την απόδοσή του έχει ο Έρλινγκ Χάλαντ, που πέτυχε χατ-τρικ στο παιχνίδι της εθνικής Νορβηγίας με το Γιβραλτάρ (5-1) για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022.

Νορβηγία: Ανικανοποίητος ο Χάαλαντ μετά το χατ-τρικ

Κάθε άλλο παρά ικανοποιημένος με τις επιδόσεις του στην εθνική ομάδα της Νορβηγίας παρουσιάστηκε σε δηλώσεις του ο Έρλινγκ Χάαλαντ, μετά τη νίκη με 5-1 επί του Γιβραλτάρ στο Όσλο για την 6η αγωνιστική του 7ου προκριματικού ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Ο 21χρονος επιθετικός της Ντόρτμουντ, σημείωσε χατ-τρικ στην συγκεκριμένη αναμέτρηση και βοήθησε το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα να πάρει το τρίποντο, με το οποίο ισοβαθμεί στην κορυφή του γκρουπ με την Ολλανδία.

Με αυτά τα τρία τέρματα ο διεθνής άσος έφτασε αισίως τα 12 σε 15 εμφανίσεις του με το εθνόσημο, αλλά, όπως τόνισε, δεν σκοράρει όσα γκολ θα ήθελε!

«Δεν σκοράρω πολλά γκολ, αλλά πλησιάζω έναν αριθμό τερμάτων σταθερά. Νομίζω ότι έπρεπε να είχα πετύχει περισσότερα γκολ σε κάποιους αγώνες», ήταν το σχόλιό του στο «TV2».

Το αξιοσημείωτο με τον Χάαλαντ είναι για να φτάσουν οι Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο τον ίδιο αριθμό τερμάτων στις εθνικές τους ομάδες (σ. Αργεντινή και Πορτογαλία αντίστοιχα) χρειάστηκαν 36 και 34 παιχνίδια αντίστοιχα, ωστόσο ο Νορβηγός φορ φαίνεται ότι έχει περισσότερες απαιτήσεις από τον εαυτό του.

Ως γνωστόν, ο διεθνής άσος αποτελεί ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα τα τελευταία χρόνια σε κάθε μεταγραφική περίοδο, ωστόσο παρά το ενδιαφέρον ουκ ολίγων
«μεγάλων» ευρωπαϊκών συλλόγων για την απόκτησή του, ο ίδιος συνεχίζει να αγωνίζεται στην Ντόρτμουντ.