Ολλανδία: «Καμπάνα» 5 ετών σε 13χρονο εισβολέα

Με χρηματικό πρόστιμο 100 ευρώ και απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για πέντε χρόνια τιμωρήθηκε ένας 13χρονος φίλαθλος, που εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο κατά την διάρκεια της αναμέτρησης της Ολλανδίας με το Μαυροβούνιο.

Ολλανδία: «Καμπάνα» 5 ετών σε 13χρονο εισβολέα

Ακριβά πλήρωσε ένας 13χρονος οπαδός την απόφασή του να εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο, κατά την διάρκεια της αναμέτρησης της Ολλανδίας με το Μαυροβούνιο (4-0) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο νεαρός φίλαθλος ήθελε να βγάλει μία αναμνηστική φωτογραφία με τον Μέμφις Ντεπάι, ο οποίος μάλιστα σκόραρε δις στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Ο άσος της Μπαρτσελόνα δεν χάλασε το χατίρι στον πιτσιρικά, αλλά η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ολλανδίας δεν χαρίστηκε στον μικρό.

Η πειθαρχική επιτροπή της ολλανδικής Ομοσπονδίας επέβαλε στον νεαρό Αμίν χρηματικό πρόστιμο ύψους 100 ευρώ, το οποίο μάλιστα ήταν και αρκετά μειωμένο λόγω της ηλικίας του, αν αναλογιστεί κανείς ότι το πρόστιμο που προβλεπόταν κανονικά έφτανε τα 450 ευρώ, ενώ παράλληλα του επέβαλε και απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Βέβαια, σύμφωνα με πληροφορίες από την Ολλανδία, η 5ετής «καμπάνα» στον πιτσιρικά μπορεί να μειωθεί σε απαγόρευση εισόδου 15 μηνών, επειδή αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο νεαρός εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο.

Δείτε το στιγμιότυπο με την εισβολή του πιτσιρικά στο ματς: