Βοσνία: Ατζέντης αγόρασε θέση για πελάτη του στην εθνική

Σύμφωνα με αποκάλυψη του τηλεοπτικού δικτύου Ν1, ατζέντης φέρεται να πλήρωσε προκειμένου να παίξει ποδοσφαιριστής – πελάτης του στο φιλικό παιχνίδι της Βοσνίας με τη Κόστα Ρίκα στις 27 Μαρτίου του 2020.

Βοσνία: Ατζέντης αγόρασε θέση για πελάτη του στην εθνική

Σε μια σοβαρή καταγγελία προχώρησε τηλεοπτικός σταθμός στη Βοσνία/Ερζεγοβίνη αναφέροντας πως ατζέντης αγόρασε θέση για παίκτη του στην εθνική ομάδα της χώρας.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει το τηλεοπτικό δίκτυο Ν1, ατζέντης φέρεται να πλήρωσε προκειμένου να παίξει ποδοσφαιριστής – πελάτης του στο φιλικό παιχνίδι της Βοσνίας με τη Κόστα Ρίκα στις 27 Μαρτίου του 2020.

«Ο δικός μου πρέπει να κληθεί και να παίξει στο φιλικό στις 27.03.2020 απέναντι στην Κόστα Ρίκα. Έτσι έχουμε συμφωνήσει και έχω ήδη πληρώσει» αναφέρει το μήνυμα του ατζέντη που διέρρευσε το N1.

Όπως μάλιστα επισημαίνεται, ο παίκτης -το όνομα του δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό- αγωνίστηκε.

Το N1 τονίζει πως συχνά στην εθνική της Βοσνίας / Ερζεγοβίνης υπάρχουν κλήσεις ποδοσφαιριστών, οι οποίοι δεν καταγράφουν αξιοσημείωτες αποδόσεις με την ομάδα τους και αναφέρει πως αυτή είναι μία συνηθισμένη τακτική από ατζέντηδες, που φέρονται να έχουν… καλές επαφές με την Ομοσπονδία.