Σουηδία: Χωρίς τον μέσο Εκντάλ κόντρα στην Ελλάδα

Η Σουηδία θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη (8/9) την Εθνική μας ομάδα για τον δεύτερο προκριματικό όμιλο του Μουντιάλ 2022 χωρίς τον τραυματία μέσο Άλμπιν Εκντάλ.

Σουηδία: Χωρίς τον μέσο Εκντάλ κόντρα στην Ελλάδα

Δίχως τον Άλμπιν Εκντάλ θα έρθει η εθνική ομάδα της Σουηδίας στη χώρα μας για το παιχνίδι κόντρα στην Εθνική, στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής του δευτέρου προκριματικού ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Ο διεθνής άσος είχε ξεκινήσει την περασμένη Πέμπτη (2/9) στο βασικό σχήμα του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος, στη νίκη κόντρα στην Ισπανία (2-1). Στο 69ο λεπτό της συνάντησης όμως τραυματίστηκε και αποχώρησε από το ματς.

Τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων του 32χρονου έδειξαν ότι δεν θα μπορέσει να είναι έγκαιρα έτοιμος για το ματς με την Ελλάδα, με τον βοηθό προπονητή της Σουηδίας, Πέτερ Βέτεργκρεν, να επιβεβαιώνει την απουσία του διεθνούς άσου από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

«Είναι ποιοτικός ποδοσφαιριστής και έπαιξε πραγματικά καλά στα τελευταία παιχνίδια. Τον δοκιμάσαμε σήμερα, αλλά δεν θα μπορέσει να παίξει εναντίον της Ελλάδας», σημείωσε σχετικά.