Βέλγιο: Τραυματίστηκε ο Λουκάκου, ανησυχία στην Τσέλσι

Ο Ρομέλου Λουκάκου απεκόμισε έναν μυϊκό τραυματισμό στο παιχνίδι του Βελγίου με την Τσεχία και αποχώρησε από την εθνική για να επιστρέψει στο Λονδίνο. Ανησυχία στην Τσέλσι για τον παίκτη, ενόψει του ματς με την Άστον Βίλα (11/9) στο πρωτάθλημα.

Βέλγιο: Τραυματίστηκε ο Λουκάκου, ανησυχία στην Τσέλσι

Στο Λονδίνο επιστρέφει ο Ρομέλου Λουκάκου, καθώς δεν θα αγωνιστεί στο μεθαυριανό (8/9) παιχνίδι της εθνικής ομάδας του Βελγίου με αντίπαλο την Λευκορωσία για τον πέμπτο προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Ο διεθνής άσος γιόρτασε την 100η του συμμετοχή με την φανέλα του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος με ένα γκολ και μία ασίστ στην χθεσινή (5/9) νίκη με 3-0 επί της Τσεχίας. Κατά την διάρκεια της αναμέτρησης, ωστόσο, αποκόμισε μυϊκό τραυματισμό και αντικαταστάθηκε στο 81’ δίνοντας τη θέση του στον Μίτσι Μπατσουαγί.

Τα αποτελέσματα των ιατρικών του εξετάσεων έδειξαν πρόβλημα στον μηρό και παρότι ο τραυματισμός του δεν είναι σοβαρός, εν τούτοις αποφασίστηκε να αποχωρήσει από την αποστολή του συγκροτήματος για να επιστρέψει στο «στρατόπεδο» της Τσέλσι.

Πλέον, ο 28χρονος αναμένεται να υποβληθεί σε νέες ιατρικές εξετάσεις στους «μπλε» για να διαπιστωθεί το διάστημα που θα χρειαστεί για να απουσιάσει από την δράση.

Στην Τσέλσι επικρατεί ανησυχία για την κατάσταση της υγείας του, αλλά υπάρχει η εκτίμηση ότι ο τραυματισμός που τον ταλαιπωρεί δεν θα του στερήσει τελικά τη συμμετοχή του στο προσεχές (11/9) παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο την Άστον Βίλα στο Λονδίνο για την τέταρτη αγωνιστική της Premier League.