Κόσοβο – Ελλάδα 1-1: Μπακασέτας: «Υπάρχουν νεύρα και στεναχώρια»

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας, Τάσος Μπακασέτας εμφανώς στεναχωρημένος μετά το τέλος της αναμέτρησης με το Κόσοβο είπε πως όλοι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στον αγώνα με τη Σουηδία.

Κόσοβο – Ελλάδα 1-1: Μπακασέτας: «Υπάρχουν νεύρα και στεναχώρια»

Ο Τάσος Μπακασέτας ήταν απογοητευμένος από την ισοπαλία και τόνισε πως άπαντες πρέπει να σκεφτούν τον επόμενο αγώνα με την Σουηδία.

«Υπάρχουν νεύρα και στεναχώρια για το αποτέλεσμα, μέχρι το τελευταίο λεπτό είχαμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Δεν μπορούμε να πούμε πολλά. Αύριο καινούργια μέρα να σηκώσουμε το κεφάλι και να σκεφτούμε τον αγώνα με την Σουηδία.

Δεν μετράει τι έκανα, εγώ είμαι χαρούμενος να βοηθάω την ομάδα να κερδίζει. Αυτό είναι το σημαντικό γιατί αλλιώς το πρόσημο είναι αρνητικό. Όλα τα παιδιά θέλουμε το καλό της Εθνικής. Θα βάλουμε τα δυνατά μας ώστε να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα με την Σουηδία.

Θεωρώ όποιος είναι στην Εθνική του ομάδα θέλει πάντα να κερδίζει. Φυσιολογικό να υπάρχει άγχος, αλλά από μικρά παιδιά αυτό κάνουμε, θέλουμε πάντα να κερδίζουμε. Λογικό να υπάρχει πίεση, ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε μόνο τρεις βαθμούς. Κανείς δεν μπαίνει για να πάρει ισοπαλία αλλά μόνο για την νίκη», τόνισε ο αρχηγός της Εθνικής Τάσος Μπακασέτας.