Βραζιλία-Αργεντινή: Εισβολή αστυνομικών στον αγωνιστικό χώρο για να συλλάβουν 4 παίκτες! (vid)

Απίθανα πράγματα συνέβησαν στο παιχνίδι της Βραζιλίας με την Αργεντινή με την αστυνομία να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο και να διακόπτει το ματς.

Βραζιλία-Αργεντινή: Εισβολή αστυνομικών στον αγωνιστικό χώρο για να συλλάβουν 4 παίκτες! (vid)

Απίθανα πράγματα συνέβησαν στη Βραζιλία. Η Σελεσάο υποδέχτηκε την Αργεντινή για τα προκριματικά του Μουντιάλ, αλλά το ματς διεκόπη έξι λεπτά μετά την έναρξη του.

Συγκεκριμένα σε εκείνο το σημείο της αναμέτρησης εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο αστυνομικές δυνάμεις. Σκοπός τους ήταν να διακόψουν το ματς και ο λόγος είχε να κάνει με τέσσερις ποδοσφαιριστές της Αργεντινής που παραβίασαν το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Δηλαδή όλα αυτά έχουν συμβεί λόγω του Covid-19. Συγκεκριμένα οι αστυνομικές αρχές ήθελαν να απομακρύνουν από το γήπεδο τους τέσσερις ποδοσφαιριστές της Αργεντινής που είχαν ταξιδέψει από την Αγγλία.

Ο λόγος για τους Εμιλιάνο Μαρτίνες (Άστον Βίλα), Χιοβάνι λο Τσέλσο (Τότεναμ), Κριστιάν Ρομέρο (Τότεναμ) και Εμιλιάνο Μπουενδία (Άστον Βίλα). Βέβαια οι αρχές θα έπρεπε να είχαν αντιδράσει νωρίτερα και να μην είχε χρειαστεί να δημιουργηθεί όλο αυτό το αλαλούμ.