Τραυματίας ο Τζέιντον Σάντσο στην εθνική Αγγλίας

Ο Τζέιντον Σάντσο αποχώρησε από την αποστολή της εθνικής Αγγλίας λόγω προβλήματος τραυματισμού. Θα παίξει στο ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Νιουκάστλ (11/9) για την Premier League.

Τραυματίας ο Τζέιντον Σάντσο στην εθνική Αγγλίας

Στο Μάντσεστερ επέστρεψε ο Τζέιντον Σάντσο.

Ο διεθνής Άγγλος εξτρέμ τραυματίστηκε κατά την διάρκεια των υποχρεώσεών του με την εθνική του ομάδα και αποχώρησε από την αποστολή του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος. Ο 21χρονος χτύπησε κατά την διάρκεια της προπόνησης των «λιονταριών», με αποτέλεσμα να μην αγωνιστεί στη νίκη επί της Ουγγαρίας (2/9) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Παρότι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Σάντσο δεν είναι σοβαρό, εν τούτοις αποφασίστηκε να αποχωρήσει ο 21χρονος από την εθνική και να μην πάρει μέρος στα παιχνίδια που ακολουθούν με Ανδόρα (5/9) και Πολωνία (8/9) για τον ένατο όμιλο της διοργάνωσης.

Πάντως, όπως έγινε γνωστό, ο διεθνής άσος θα είναι κανονικά «ετοιμοπόλεμος» για το παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στη Νιουκάστλ (11/9) στο «Ολντ Τράφορντ», στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Premier League.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» απέκτησαν τον 21χρονο το φετινό καλοκαίρι από την Μπορούσια Ντόρτμουντ έναντι του ποσού των 85 εκατομμυρίων ευρώ, με τον ποδοσφαιριστή να βάζει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τον σύλλογο μέχρι το 2026.