Ελλάδα: Σκέψη για Σιώπη στα χαφ

Με τριάδα στα στόπερ και τον Σιώπη στα χαφ σκέφτεται να παρατάξει την εθνική ομάδα ο Τζον Φαν'τ Σιπ στο ματς με το Κόσοβο.

Ελλάδα: Σκέψη για Σιώπη στα χαφ

«Τελικός» είναι για την Ελλάδα το παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο το Κόσοβο. Η εθνική μας ομάδα θέλει πάση θυσία τη νίκη σε αυτή την αναμέτρηση και ο Τζον Φαν'τ Σιπ σκέφτεται να παρατάξει ένα πιο επιθετικογενές σχήμα.

Συγκεκριμένα ο Ολλανδός προπονητής έχει στο μυαλό του ένα 3-5-2 ή ένα 3-4-2-1, αλλά με πιο επιθετικές τάσεις. Για την Ελλάδα είναι πολύ σημαντικό να πάρει τη νίκη κόντρα στο Κόσοβο και ο Φαν'τ Σιπ έχει αρκετά σχήματα στο μυαλό του.

Το πρόβλημα για τον ομοσπονδιακό προπονητή έχει να κάνει με το ότι Πέλκας και Μασούρας δεν είναι στη διάθεση του, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Τζόλη. Όσον αφορά στην ενδεκάδα η σκέψη του Ολλανδού είναι να παρατάξει την ομάδα του με τον Βλαχοδήμο στην εστία και τους Τζαβέλλα, Κ. Παπαδόπουλο και Χατζηδιάκο στα στόπερ. Δεξιά αναμένεται να ξεκινήσει ο Ανδρούτσος και αριστερά ο Τσιμίκας.

Στη μεσαία γραμμή ο Φαν'τ Σιπ έχει στο μυαλό του να παίξει με Μπουχαλάκη και Σιώπη. Για την επίθεση ο Μπακασέτας με τον Παυλίδη έχουν προβάδισμα και παίζεται ακόμα μία θέση την οποία διεκδικούν οι Μάνταλος, Βρουσάι, Δουβίκας.