Φαν΄τ Σιπ: «Είμαστε σε καλή κατάσταση»

Ο Ολλανδός προπονητής της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου Τζον Φαν’τ Σιπ δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με την Ελβετία πως είναι ικανοποιημένος από την εικόνα των διεθνών

Φαν΄τ Σιπ: «Είμαστε σε καλή κατάσταση»

Αρκετά ικανοποιημένο άφησε τον Τζον Φαν΄τ Σιπ η εικόνα της Εθνικής παρά τη ήττα με 2-1 από την Ελβετία στο φιλικό παιχνίδι που έδωσε στη Βασιλεία.

Ο Ολλανδός ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε πως παρά τις απουσίες η ελληνική ομάδα έδειξε να είναι στο κατάλληλο πνεύμα εν όψει των προκριματικών του Μουντιάλ με Κόσσοβο και Σουηδία την Κυριακή και την Τετάρτη αντίστοιχα.

«Ήταν ένα καλό ματς. Στην αρχή ήμασταν εκτός παιχνιδιού, μετά το 1-0 ξαναμπήκαμε στο ματς και παίξαμε καλό ποδόσφαιρο.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε κάποιες καλές ευκαιρίες με τον Παυλίδη και τον Δουβίκα. Είχαμε μια άτυχη στιγμή στο δεύτερο γκολ της Ελβετίας με τον Μαυροπάνο.

Είχαμε καιρό να παίξουμε απέναντι σε έναν τόσο δυνατό αντίπαλο, όπως η Ελβετία, αλλά θεωρώ πως είμαστε σε καλή κατάσταση και με σωστή νοοτροπία εν όψει του αγώνα με το Κόσσοβο και τη Σουηδία.

Τα λάθη πάντα θα γίνονται, κάναμε ένα και μας τιμώρησαν. Όμως παίξαμε το ποδόσφαιρο που θέλαμε να δούμε, δημιουργήσαμε φάσεις και οι παίκτες ανταποκρίθηκαν γιατί είχαμε δυσκολίες στην επιλογή της αποστολής με τις πολλές απουσίες», ανέφερε ο Ολλανδός τεχνικός μετά τον αγώνα.