Εθνική: Αγώνα δρόμου οι Τζόλης - Μαυροπάνος για Ελβετία

Δύσκολα θα προλάβει το φιλικό με την Ελβετία ο Χρήστος Τζόλης. Πιο πιθανό να παίξει ο Μαυροπάνος

Εθνική: Αγώνα δρόμου οι Τζόλης - Μαυροπάνος για Ελβετία

Η Εθνική μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της και αποχωρεί για Ελβετία, με την οποία θα δώσει φιλικό αγώνα με δύο... ερωτηματικά.

Η αποστολή πετάει την Τρίτη (31/8) με τσάπτερ για Βασιλεία εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τους Ελβετούς (21.45). Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Τζον Φαν'τ Σιπ έχει δύο προβλήματα να λύσει.

Ατομικό έκανε ο Χρήστος Τζόλης, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στη γάμπα και ήταν εκτός αποστολής στο ματς της Νόριτς με τη Λέστερ, όπως και ο Ντίνος Μαυροπάνος, ο οποίος έχει ένα χτύπημα στο γοφό. Ο 23χρονος αμυντικός σκόραρε απέναντι στη Φράιμπουργκ, κόντρα στην οποία αγωνίστηκε ως βασικός και έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 61ο λεπτό.

Όλα δείχνουν ότι ο Τζόλης δεν θα αγωνιστεί στο φιλικό ενώ κάνει «αγώνα δρόμου» για να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του στα παιχνίδια με Κόσοβο (5/9) και Σουηδία (8/9) για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Η κατάσταση του θα ξεκαθαρίσει τις προσεχείς ημέρες.

Πάντως να τονίσουμε κάπου εδώ ότι η «γαλανόλευκη» έχει αρκετά προβλήματα αφού δεν θα αγωνιστούν κόντρα στην Ελβετία οι Φορτούνης, Πέλκας, Γιακουμάκης, Μπακάκης και Σταφυλίδης.