Σκαλόνι: «Ο Μέσι έπαιξε τραυματίας στον τελικό του Copa America»

Ο προπονητής της Αργεντινής, Λιονέλ Σκαλόνι, αποκάλυψε λίγο μετά το τέλος του τελικού του Copa America 2021 με την Βραζιλία ότι ο Λιονέλ Μέσι αγωνιζόταν με τραυματισμό.

Σκαλόνι: «Ο Μέσι έπαιξε τραυματίας στον τελικό του Copa America»

Η θέληση του Λιονέλ Μέσι να κατακτήσει ένα σημαντικό τρόπαιο με την εθνική ομάδα της Αργεντινής ήταν τόσο μεγάλη και αποδεικνύεται από την σχετική αποκάλυψη, που έκανε ο Λιονέλ Σκαλόνι, λίγο μετά τον θρίαμβο μέσα στο «Μαρακανά» επί της Βραζιλίας με 1-0, στον τελικό του Copa America.

«Εάν ξέρατε πώς έπαιξε στο Copa America, θα τον αγαπούσατε ακόμη περισσότερο», σχολίασε ο Αργεντινός ομοσπονδιακός τεχνικός και συνέχισε: «Δεν μπορείς ποτέ να κάνεις χωρίς έναν παίκτη σαν κι αυτόν, ακόμα και όταν δεν είναι απόλυτα έτοιμος, όπως σε αυτό το ματς, αλλά και στο προηγούμενο».

Ο Σκαλόνι δεν προσδιόρισε τον τραυματισμό του Μέσι, ο οποίος ήταν καταλυτικός στην σπουδαία νίκη της «αλμπισελέστε», αποτέλεσμα που έβγαλε στους δρόμους χιλιάδες Αργεντινούς.

«Δεν τα παράτησε στο τέλος και πέτυχε. Μιλάμε για τον καλύτερο ποδοσφαιριστή όλων των εποχών και όλοι ήξεραν πόσο σημαντικό ήταν να κερδίσει έναν τίτλο με την εθνική ομάδα. Έχω μαζί του, μια σχέση που είναι διαφορετική από τη (συνηθισμένη) σχέση προπονητή-παίκτη. Είμαστε πιο κοντά. Χαιρετούμε ο ένας τον άλλον, αγκαλιάζουμε ο ένας τον άλλον και είμαι αιώνια ευγνώμων σε αυτόν και τους συμπαίκτες του», κατέληξε ο Σκαλόνι.