Ο Ντρέγκερ απάντησε στην πρόκληση του Μαχρέζ

Ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ δεν άφησε αναπάντητες τις προκλήσεις του Μαχρέζ πριν το φιλικό της Τυνησίας με την Αλγερία.

Ο Ντρέγκερ απάντησε στην πρόκληση του Μαχρέζ

Ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ δεν κατάφερε να γλιτώσει την ταλαιπωρία της εθνικής ομάδας και συμμετέχει κανονικά στα φιλικά της Τυνησίας. Ο μπακ του Ολυμπιακού ετοιμάζεται για το μεγάλο ραντεβού της Παρασκευής όταν η εθνική ομάδα της πατρίδας του θα αντιμετωπίσει την Αλγερία.

Πρόκειται για ένα φιλικό παιχνίδι που και οι δύο πλευρές το περιμένουν πως και πως. Ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι, Ριγιάντ Μαχρέζ μίλησε για το ραντεβού της Παρασκευής και εξέφρασε τη σιγουριά του πως η ομάδα του θα νικήσει. «Την ξέρουμε την Τυνησία και θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Είναι μία ομάδα με λιγότερη τεχνική ποιότητα, θυμίζει την Ατλέτικο, αλλά στο τέλος θα νικήσουμε», είπε χαρακτηριστικά.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του προπονητή της Αλγερίας, του Ντζαμέλ Μπελμαντί. «Ξέρω την ομάδα της Τυνησίας και ξέρουν κι εκείνοι ότι τους γνωρίζουμε. Είναι μία ομάδα που έχει εμπειρία με πολλούς παίκτες που ξέρουν να διαχειρίζονται καταστάσεις. Εμείς, όμως, ψάχνουμε πάντα τη νίκη», τόνισε.

Οι παραπάνω δηλώσεις, ωστόσο, προκάλεσαν την αντίδραση του Μοχάμεντ Ντρέγκερ. Ο μπακ του Ολυμπιακού απάντησε στον Μαχρέζ και τον Μπελμαντί, που έδειξαν να είναι σίγουροι για την ομάδα τους. «Όλοι λένε αυτό που θέλουν πριν τον αγώνα, αλλά θα δούμε την Παρασκευή στο γήπεδο τι θα γίνει. Θα είναι μία συνάντηση μεταξύ δύο μεγάλων αφρικανικών ομάδων», είπε ο Τυνήσιος μπακ των πρωταθλητών Ελλάδας.