Με Ντε Μπρούιν η αποστολή του Βελγίου για το Euro 2020

Ο προπονητής της εθνικής ομάδας του Βελγίου, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, συμπεριέλαβε κανονικά στην αποστολή για το Euro 2020 τον Κέβιν Ντε Μπρούιν, παρά το πρόβλημα τραυματισμού του άσου της Μάντσεστερ Σίτι.

Με Ντε Μπρούιν η αποστολή του Βελγίου για το Euro 2020

Το όνομα του Κέβιν Ντε Μπρούιν συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή της εθνικής ομάδας του Βελγίου για τα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2020.

Αρχικά η συμμετοχή του άσου της Μάντσεστερ Σίτι ήταν αμφίβολη λόγω του κατάγματος στη μύτη και σε οστό δίπλα στο μάτι που υπέστη κατά την διάρκεια του τελικού του Champions League ανάμεσα στην Μάντσεστερ Σίτι και την Τσέλσι.

Παρά το γεγονός ότι δεν θα μπορέσει να βοηθήσει άμεσα το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα, καθώς χρειάζεται ακόμα χρόνο για να αποθεραπευτεί, εν τούτοις βρέθηκε στα πλάνα του ομοσπονδιακού του προπονητή, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, για το Euro 2020.

Αναλυτικά η αποστολή του Βελγίου:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Τίμπο Κουρτουά (Ρεάλ Μαδρίτης), Σιμόν Μινιολέ (Μπριζ), Ματζ Σελς (Στρασμπούρ).

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Τόμπι Αλντεβάιρελντ (Τότεναμ), Ντεντρίκ Μπογιατά (Χέρτα), Τζέισον Ντεναγιέρ (Λιόν), Γιάν Φερτόνγκεν (Μπενφίκα), Τόμας Βερμάελεν (Βίζελ Κόμπε), Τόμας Μενιέ (Ντόρτμουντ).

ΜΕΣΟΙ: Τίμοθι Καστάνιε (Λέστερ), Γιανίκ Καράσκο (Ατλέτικο Μαδρίτης), Νασέρ Τσαντλί (Μπασακσεχίρ), Λεάντερ Ντεντόνκερ (Γουλβς), Κέβιν Ντε Μπρόινε (Μάντσεστερ Σίτι), Τοργκάν Αζάρ (Ντόρτμουντ), Ντένις Πράετ (Λέστερ), Γιούρι Τέλεμανς (Λέστερ), Χανς Φάνακεν (Μπριζ), Άξελ Βίτσελ (Ντόρτμουντ).

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Μισί Μπατσουαγί (Κρίσταλ Πάλας), Κριστιάν Μπεντέκε (Κρίσταλ Πάλας), Ζερεμί Ντοκού (Ρεν), Εντέν Αζάρ (Ρεάλ Μαδρίτης), Ρομέλου Λουκάκου (Ίντερ), Ντρίες Μέρτενς (Νάπολι), Λεάντρο Τροσάρ (Μπράιτον).