Φαν'τ Σιπ: «Θα επέλεγα Ζαγοράκη, αν ήταν 25 χρόνια νεότερος» (vid)

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας, Τζον Φαν'τ Σιπ, σε δηλώσεις μετά τον τελικό Κυπέλλου μίλησε για την Εθνική αλλά και για τον Θοδωρή Ζαγοράκη.

Φαν'τ Σιπ: «Θα επέλεγα Ζαγοράκη, αν ήταν 25 χρόνια νεότερος» (vid)

Στο ΟΑΚΑ βρέθηκε ο Τζον Φαν'τ Σιπ για να παρακολουθήσει τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ. Μετά το τέλος της αναμέτρησης που βρήκε νικητές τους Θεσσαλονικείς (1-2), ο Ομοσπονδιακός τεχνικός σχολίασε στην Cosmote TV την κατάσταση των διεθνών, ενώ δήλωσε ότι θα επέλεγε τον Θοδωρή Ζαγοράκη, αν ήταν 25 χρόνια νεότερος!

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πώς είδε τον τελικό και αν τον άφησαν ικανοποιημένο οι Έλληνες διεθνείς: «Ήταν πραγματικά ένα καλό παιχνίδι. Οι δύο ομάδες ήταν πολύ κοντά με τον ΠΑΟΚ να κατακτά τελικά το Κύπελλο. Είμαι ευχαριστημένος από τη φυσική κατάσταση των διεθνών. Ο Πασχαλάκης ξεχώρισε στο τέρμα, ο Ανδρούτσος, ο Μασούρας, ο Φορτούνης, αλλά αυτό που με άφησε ευχαριστημένο ήταν η φυσική κατάσταση των παικτών ενόψει των δύο φιλικών».

Για τον Θοδωρή Ζαγοράκη, τον νέο πρόεδρο της ΕΠΟ και πόσο σημαντικό είναι αυτό για τον ίδιο: «Δεν είναι πολύς καιρός που έχει αναλάβει. Αρχίζει να δείχνει τη δουλειά του. Δεν αλλάζουν πολλά πράγματα για μένα. Θα συνεχίζω να δουλεύω με τον ίδιο τρόπο. Φυσικά θα τον διάλεγα αν ήταν 25 χρόνια νεότερος! Μιλήσαμε μετά το ματς με τη Γεωργία, συναντηθήκαμε και στα γραφεία της ΕΠΟ για τα σχέδια των Εθνικών ομάδων».