Ντανιέλ Ποντένσε: Χειρουργήθηκε και χάνει το EURO 2020

Ο Ντανιέλ Ποντένσε, πρώην άσος του Ολυμπιακού και νυν της Γουλβς, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και δεν θα βρίσκεται στην αποστολή της Πορτογαλίας για το Euro 2020.

Ντανιέλ Ποντένσε: Χειρουργήθηκε και χάνει το EURO 2020

Άτυχος στάθηκε ο Ντανιέλ Ποντένσε, καθώς το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί εδώ και αρκετό καιρό, δεν θα του επιτρέψει τελικά να πάρει μέρος στο επερχόμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με τη φανέλα της εθνικής Πορτογαλίας.

Όπως έγινε γνωστό τη Δευτέρα (17/5), ο πρώην άσος του Ολυμπιακού και νυν της Γουλβς πέρασε την πόρτα του χειρουργείου, προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στη βουβωνική χώρα.

Όπερ σημαίνει ότι ο Πορτογάλος εξτρέμ μπαίνει στα... πιτς και δεν θα βρίσκεται στις κλήσεις του Φερνάντο Σάντος για την αποστολή της εθνικής ομάδας, η οποία και θα εκπροσωπήσει την Πορτογαλία στο επερχόμενο EURO.

Ο τεχνικός των «λύκων», Νούνο Εσπίριτο Σάντο, επισήμανε στις δηλώσεις του για τον Ποντένσε: «Αυτό ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει, ώστε να επιστρέψει πιο δυνατός την επόμενη σεζόν».

Τη φετινή σεζόν ο Ποντένσε κατέγραψε 24 συμμετοχές με τη φανέλα της Γουλβς πετυχαίνοντας και τρία γκολ, ενώ φόρεσε το εθνόσημο της πορτογαλικής ομάδας για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 2020.