Μιτάι: «Κάναμε παρέα με Στρακόσια, με βοήθησε πολύ και ο Λάτσι»

Ο νεαρός ακραίος μπακ της ΑΕΚ, Μάριος Μιτάι, μίλησε για το ντεμπούτο του με την εθνική Αλβανίας κόντρα στο Σαν Μαρίνο.

Μιτάι: «Κάναμε παρέα με Στρακόσια, με βοήθησε πολύ και ο Λάτσι»

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάριος Μιτάι στην κάμερα της Nova για...

Το πως ένιωσε όταν έκανε το ντεμπούτο με την εθνική Αλβανίας: «Πραγματικά ήταν ένα όνειρο για μένα να καταφέρω να κάνω το ντεμπούτο με την Εθνική ομάδα μου. Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα σ’ αυτά τα τρία παιχνίδια, λόγω του ότι ήταν και η πρώτη μου κλήση, να κάνω ντεμπούτο. Τα πήγαινα πολύ καλά στις προπονήσεις και ο προπονητής μου έδωσε την ευκαιρία να πραγματοποιήσω το όνειρό μου».

Το ότι έγινε ο νεότερος σε ηλικία παίκτης που αγωνίστηκε με την εθνική: «Αισθάνομαι πάρα πολύ ωραία, πολύ ευτυχισμένος. Μου δίνει κίνητρο για να συνεχίσω να προπονούμαι και να βελτιώνομαι».

Τους συμπαίκτες του στην εθνική που ήρθε πιο κοντά: «Με τον Χισάι, ο οποίος παίζει στη Νάπολι, με τον Κούμπουλα που παίζει στη Ρόμα. Γενικώς στην ομάδα είμαστε όλοι φίλοι. Ήρθα με όλους κοντά. Όλοι με υποδέχθηκαν σαν ίσο παίκτη με εκείνους. Με βοήθησαν να προσαρμοστώ το συντομότερο δυνατό και ήταν μια αξέχαστη εμπειρία για μένα».

Τη συνύπαρξη με τον Στρακόσια και τον Λάτσι, που έχουν περάσει από τις ελληνικές Ακαδημίες: «Ναι όντως κάναμε πολύ παρέα και με τον Στρακόσια, ο οποίος με βοήθησε πάρα πολύ. Μου έδινε συμβουλές, το ίδιο και ο Λάτσι που παίζει στο γαλλικό πρωτάθλημα. Δύο πολύ καλά παιδιά. Μιλάνε και ελληνικά, γι’ αυτό και ήρθαμε και αρκετά κοντά. Πραγματικά τους ευχαριστώ και τους εύχομαι τα καλύτερα».