Εμπλοκή με Φλικ στην εθνική Γερμανίας!

Δεν θα είναι, τελικά, τόσο εύκολη όσο ίσως νόμιζε ο Χάνσι Φλικ η μετάβασή του από τον πάγκο της Μπάγερν σε αυτόν της εθνικής Γερμανίας.

Εμπλοκή με Φλικ στην εθνική Γερμανίας!

Σε κάθε άλλο παρά εύκολη υπόθεση εξελίσσεται η μετακίνηση του Χάνσι Φλικ από τον πάγκο της Μπάγερν σε αυτόν της εθνικής Γερμανίας, καθώς για να υλοποιηθεί θα χρειαστεί να γίνουν συγκεκριμένες κινήσεις από τον 56χρονο τεχνικό.

Σύμφωνα με τις αναφορές του Sky Deutschland, η γερμανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου (DFB) δεν προτίθεται να πληρώσει αποζημίωση σε κανένα σύλλογο για προπονητή που δεσμεύεται σε ομάδα.

Πριν από περίπου τρεις εβδομάδες η Μπάγερν Μονάχου είχε επεκτείνει τη συνεργασία της με τον Φλικ έως το 2023, οπότε το «μπαλάκι» περνάει σε αυτόν, καθώς αν θέλει να εργαστεί στην εθνική ομάδα, θα πρέπει να συμφωνήσει με τους Βαυαρούς για να αποδεσμευτεί.

Πριν από μερικές μέρες ο έμπειρος τεχνικός είχε εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από το προπονητικό πόστο της Μπάγερν, προκαλώντας την έντονη δυσαρέσκεια των ιθυνόντων του γερμανικού κλαμπ.

«Θα ήθελα να τερματίσω το συμβόλαιό μου στο τέλος της σεζόν. Αυτό είναι ένα γεγονός. Ήταν σημαντικό για μένα η ομάδα να το μάθει πρώτα από μένα, επειδή υπάρχει ήδη το ζήτημα εκεί έξω. Είμαι πολύ χαρούμενος για με την ομάδα μου. Το μέλλον δεν είναι ξεκάθαρο.

Δεν έχει υπάρξει συζήτηση. Φυσικά, η εθνική Γερμανίας είναι μια επιλογή που κάθε προπονητής πρέπει να σκεφτεί. Όμως πρέπει πρώτα να αποδεχθώ τα γεγονότα. Οι τελευταίες εβδομάδες δεν ήταν εύκολες για μένα. Γι' αυτό η διαδικασία του να μιλήσω στο σύλλογο και στην ομάδα μου ήταν πολύ σημαντική σήμερα», είχε δηλώσει ο Φλικ.