Το πεταμένο περιβραχιόνιο του Ρονάλντο πουλήθηκε για να χαμογελά ο μικρός Γκαβρίλ

Το περιβραχιόνιο του Κριστιάνο Ρονάλντο στον αγώνα της Πορτογαλίας με τη Σερβία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου πουλήθηκε αντί του ποσού των 64 χιλιάδων ευρώ. Για το χαμόγελο του μικρού Γκαβρίλ.

Το πεταμένο περιβραχιόνιο του Ρονάλντο πουλήθηκε για να χαμογελά ο μικρός Γκαβρίλ

Θύελλα αντιδράσεων σήκωσε ο αγώνας της Σερβίας με την Πορτογαλία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου καθώς ο βοηθός ακύρωσε καθαρό γκολ των φιλοξενούμενων με αποτέλεσμα το παιχνίδι να λήξει ισόπαλο 2-2.

Η στιγμή που ο Κριστιάνο Ρονάλντο πετά το περιβραχιόνιο και φεύγει (vid)

Τη στιγμή της ακύρωσης του γκολ ο Κριστιάνο Ρονάλντο διαμαρτυρήθηκε έντονα με αποτέλεσμα να πετάξει στον αγωνιστικό χώρο το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ένας υπάλληλος του γηπέδου βρήκε το περιβραχιόνιο και το έδωσε στο ίδρυμα της Σερβίας «Μαζί για τη ζωή».

Ρονάλντο: «Δύσκολες στιγμές, ειδικά όταν αισθάνομαι ότι βλάπτεται ένα ολόκληρο έθνος»

Με τη σειρά τους οι άνθρωποι του οργανισμού το έβγαλαν στο «σφυρί» προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για τον μικρό Γκαβρίλ, ο οποίος πάσχει από μυϊκή ατροφία της σπονδυλικής στήλης και πρέπει να ταξιδέψει στο εξωτερικό για να ξεκινήσει θεραπεία.

Μακέλι για το γκολ του Ρονάλντο στο Σερβία - Πορτογαλία 2-2: «Ζήτησα συγγνώμη από τον Σάντος»

Τα έξοδα του νεαρού φτάνουν τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ και το ίδρυμα κατάφερε να πουλήσει το περιβραχιόνιο του μεσοεπιθετικού της Γιουβέντους έναντι 64 χιλιάδων ευρώ.