Τζον Φαν’τ Σιπ: «Δεν βρήκαμε τις λύσεις...»

Απογοητευμένος ο Ομοσπονδιακός Τεχνικός Τζον Φαν’τ Σιπ μετά το τέλος του αγώνα με τη Γεωργία, στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα του δεν βρήκε τις λύσεις για να κερδίσει.

Τζον Φαν’τ Σιπ: «Δεν βρήκαμε τις λύσεις...»

Ο Τζον Φαν’τ Σιπ μίλησε στην κάμερα του OPEN για την ισοπαλία με την Γεωργία, τονίζοντας πως δεν ήταν το αποτέλεσμα που ήθελε αλλά περισσότερο έδειξε προβληματισμένος από την εμφάνιση.

«Παίξαμε εναντίον μίας καλής ομάδας, δεν μπορέσαμε να παίξουμε όπως θα θέλαμε. Είχαμε κάποιες στιγμές στο πρώτο ημίχρονο με τον Τζόλη, τον Μπακασέτα και τον Φορτούνη, αλλά γενικά δυσκολευτήκαμε. Ξέραμε πως είναι επικίνδυνη η Γεωργία και μετά από ένα λεπτό δεχθήκαμε την ισοφάριση. Έπρεπε να αμυνθούμε καλύτερα. Στο τέλος θα μπορούσαμε να χάσουμε αλλά και να κερδίσουμε. Συνολικά δεν ήμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα.

Δεν βρήκαμε τις λύσεις που συνήθως συζητάμε και βρίσκουμε στο γήπεδο. Υπάρχει απογοήτευση όχι για το αποτέλεσμα τόσο, όσο για την εμφάνιση μας. Δεν φτάσαμε στο επιθυμητό επίπεδο. Έπρεπε να παίξουμε καλύτερα. Η ισοπαλία ίσως να ήταν σήμερα το δίκαιο αποτέλεσμα, αλλά δεν είναι αυτό που θέλαμε».

Πάντα πρέπει να πιστεύεις. Ο βαθμός με την Ισπανία ήταν ένας πόντος που κερδίσαμε, ήταν σαν νίκη. Τώρα χάσαμε δύο βαθμούς. Πρέπει να κάνουμε έλεγχο της… ζημιάς, να παρουσιαστούμε έτοιμοι στον Σεπτέμβρη και να προετοιμάσουμε μία ομάδα που να μπορέσει να πάρει τις νίκες που θέλουμε. Υπάρχουν ακόμα πολλοί αγώνες για να πάρουμε βαθμούς».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας