Γκολάρα ο Ανσαριφάρντ στο Ιράν- Συρία 3-0 (vid)

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ βρήκε δίχτυα στην φιλική αναμέτρηση του Ιράν κόντρα στην Συρία (3-0) και αύριο (31/3) αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις της ΑΕΚ, που προετοιμάζεται για το Κυριακάτικο (4/4) ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό.

Γκολάρα ο Ανσαριφάρντ στο Ιράν- Συρία 3-0 (vid)

Με γκολ ολοκλήρωσε ο Καρίμ Ανσαριφάντ τις υποχρεώσεις του στην εθνική ομάδα του Ιράν.

Ο διεθνής επιθετικός μπήκε ως αλλαγή στην φιλική αναμέτρηση του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος κόντρα στην Συρία στην Τεχεράνη και βρήκε δίχτυα στη νίκη με 3-0.

Συγκεκριμένα, ο φορ της ΑΕΚ μπήκε στο ματς στο 73’ και σκόραρε οκτώ λεπτά αργότερα (81') διαμορφώνοντας το τελικό σκορ. Νωρίτερα, το Ιράν είχε ανοίξει το σκορ με τον Χοσεϊν Καναϊνί μόλις στο δεύτερο λεπτό της συνάντησης, ενώ στο 38’ ο Σαρντάρ Αζμούν είχε γράψει το 2-0.

Πλέον, ο Ανσαριφάντ αναμένεται να πάρει τον δρόμο της επιστροφής για την χώρα μας και πρόκειται να βρίσκεται αύριο (31/3) στα Σπάτα προκειμένου να μπει στις προπονήσεις της ΑΕΚ.

Η «Ένωση» έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία της για το Κυριακάτικο (4/4) ντέρμπι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των πλέι-οφ του ελληνικού πρωταθλήματος.

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης: