Παρά τα δύο νέα κρούσματα στην Πολωνία κανονικά η αναμέτρηση με την Αγγλία στο «Γουέμπλεϊ»!

Ακόμη δύο κρούσματα κορωνοϊού διαγνώστηκαν στην Εθνική Πολωνίας αλλά η αναμέτρηση, της Τετάρτης (31/03), στο «Γουέμπλεϊ», με την Εθνική Αγγλίας, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022, θα διεξαχθεί κανονικά.  

Παρά τα δύο νέα κρούσματα στην Πολωνία κανονικά η αναμέτρηση με την Αγγλία στο «Γουέμπλεϊ»!

Μετά τον Ματέους Κλιχ (της Λιντς) που είχε διαγνωστεί θετικός στον κορωνοϊό πριν ξεκινήσουν τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 και τον Λούκας Σκορούπσκι που βρέθηκε να νοσεί πριν τα ματς με την Ανδόρρα και την Ουγγαρία δύο νέα κρούσματα εντοπίστηκαν στις τάξεις της Εθνικής Πολωνίας, αλλά το ματς της Τετάρτης (31/03) με την Αγγλία, στο «Γουέμπλεϊ» θα διεξαχθεί κανονικά.

Ο τιμ μάνατζερ της Πολωνίας, Γιάκουμπ Κβιατκόφσκι, έγραψε, σχετικά, στο Twitter: «Η εθνική ομάδα της Πολωνίας υποβλήθηκε σε επιπλέον εξετάσεις. Δυστυχώς, τα αποτελέσματα των Γκρέγκορζ Κριχόβιακ και Καμίλ Πιατκόφσκι είναι θετικά. Εξαιτίας του γεγονός ότι ο Κρικόβιακ είναι ένας παίκτης σε ανάρρωση, η Πολωνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία άρχισε συνομιλίες με την UEFA, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το θέμα και να επιτραπεί στον παίκτη να αγωνιστεί με την Αγγλία».

Ο Κβιατκόφσκι ανακοίνωσε ακόμη πως και ο ίδιος βρέθηκε θετικός στον ιό. Παρ' όλα αυτά, το ματς με την Αγγλία το βράδυ της Τετάρτης (21.45) θα διεξαχθεί κανονικά, εκτός αν υπάρξει έξαρση κρουσμάτων στο ενδιάμεσα.

Η Πολωνία έχει συγκεντρώσει τέσσερις βαθμούς από τα πρώτα δύο παιχνίδια της στον 9ο όμιλο και βρίσκεται στο -2 από την Αγγλία που μετράει το απόλυτο.