Ρέαμπτσιουκ: «Τι συνέντευξη να δώσω;»

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ πολιορκήθηκε από τους δημοσιογράφους μετά τη βαριά ήττα της Μολδαβίας από τη Δανία.

Ρέαμπτσιουκ: «Τι συνέντευξη να δώσω;»

Η Μολδαβία διασύρθηκε από τη Δανία από την οποία και ηττήθηκε με σκορ 8-0 με αποτέλεσμα το κλίμα στις τάξεις της εθνικής ομάδας να είναι πολύ βαρύ. Κόσμος και media έχουν στήσει στον τοίχο τους διεθνείς ποδοσφαιριστές της Μολδαβίας.

Η αποστολή της εθνικής ομάδας επέστρεψε στο Κισινάου το πρωί της Δευτέρας (29/3) και στο αεροδρόμιο περίμεναν αρκετοί δημοσιογράφοι προκειμένου να αποσπάσουν κάποια δήλωση από τους πρωταγωνιστές.

Ο αρχηγός της εθνικής Μολδαβίας, Αλεξάντρου Επουρεάνου μίλησε στους δημοσιογράφους και ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο για τη βαριά ήττα από τη Δανία. «Είναι ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα. Ζητούμε συγγνώμη απ' όλους τους οπαδούς μας. Σήμερα θα μιλήσουμε και ελπίζουμε εμείς και ο προπονητής να δούμε τα λάθη μας. Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας», σχολίασε ο αρχηγός της Μολδαβίας.

Οι εκπρόσωποι του Τύπου προσπάθησαν να αποσπάσουν μία δήλωση και από τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, ο οποίος δεν ήθελε να πει κάτι. Ρωτήθηκε αν μπορεί να σχολιάσει αυτό που έγινε και απάντησε: "Όχι, όχι". Στη συνέχεια ζητήθηκε η άποψη του για το λόγο για τον οποίο η Μολδαβία παράτησε το ματς και γνώρισε αυτή την ήττα. "Μετά από αυτό το αποτέλεσμα τι συνέντευξη μπορώ να δώσω;", ανέφερε ο μπακ του Ολυμπιακού.

Η αποστολή της Μολδαβίας έφυγε με πούλμαν από το αεροδρόμιο του Κισινάου με προορισμό το προπονητικό κέντρο, διότι ξεκίνησε την προετοιμασία της για το παιχνίδι της Τετάρτης με το Ισραήλ.