Φερνάντο Μέιρα: «Δεν μπορεί να πετάει το περιβραχιόνιο ο Κριστιάνο Ρονάλντο!»

Ο Πορτογάλος παλαίμαχος, Φερνάντο Μέιρα, έψεξε τον Κριστιάνο Ρονάλντο για την ενέργεια του να πετάξει το περιβραχιόνιο του αρχηγού της Εθνικής του ομάδας, διαμαρτυρόμενος γιατί δεν μέτρησε γκολ του στις καθυστερήσεις του αγώνα με την Σερβία, παρότι πέρασε καταφανώς τη γραμμή του τέρματος!

Φερνάντο Μέιρα: «Δεν μπορεί να πετάει το περιβραχιόνιο ο Κριστιάνο Ρονάλντο!»

Η κίνηση του Κριστιάνο Ρονάλντο να πετάξει, εκνευρισμένος, το περιβραχιόνιο του αρχηγού της Εθνικής Πορτογαλίας, στο τερέν του «Μαρακανά» του Βελιγραδίου και ν' αποχωρήσει από το γήπεδο πριν ολοκληρωθεί η αναμέτρηση με την Σερβία (2-2), για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022, καθώς δεν μέτρησε γκολ του στις καθυστερήσεις (93'), παρότι πέρασε καταφανώς τη γραμμή, δεν βρήκε όλους τους συμπάτριωτες του στο πλευρό του...

Για παράδειγμα ο 42χρονος Πορτογάλος παλαίμαχος Φερνάντο Μέιρα τον έψεξε για την συμπεριφορά του παρότι δικαιολόγησε τον εκνευρισμό του.

«Το γκολ είναι καθαρό, αλλά ο Κριστιάνο δεν μπορεί να πετάει στο έδαφος το περιβραχιόνιο. Δεν είναι αποδεκτό για τον αρχηγό της εθνικής. Δεν μπορεί να πηγαίνει στα αποδυτήρια ενώ συνεχίζεται το ματς. Καταλαβαίνω την απογοήτευσή του, αλλά πρέπει να δίνει το παράδειγμα. Κι αυτή τη νύχτα δεν το έδωσε...».

Ο 42χρονος (πρώην παίκτης των Μπενφίκα, Στουτγκάρδης, Γαλατασαράι και Σαραγόσα) μίλησε στην Πορτογαλική εφημερίδα «Record», σχετικά, ενώ ο Φερνάντο Σάντος αποκάλυψε ότι ο. Ολλανδός, διαιτητής, Ντάνι Μακέλι, τού ζήτησε συγγνώμη στα αποδυτήρια του «Μαρακανά»