Εθνική ομάδα: Επιστρέφει στην Τούμπα ύστερα από 14 χρόνια (vid)

Η Εθνική ομάδα δίνει φιλικό αγώνα την Κυριακή (17.00) με αντίπαλο την Ονδούρα στο γήπεδο της Τούμπας. Η «γαλανόλευκη» γυρίζει στο συγκεκριμένο γήπεδο ύστερα από 14 χρόνια!

Εθνική ομάδα: Επιστρέφει στην Τούμπα ύστερα από 14 χρόνια (vid)

Ύστερα από 14 χρόνια η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου επιστρέφει στο γήπεδο της Τούμπας. Τελευταίο ματς της «γαλανόλευκης» στην Τούμπα τον Αύγουστο του 2007 στο αντίο του Θοδωρή Ζαγοράκη, ο οποίος σήμερα (27/3) εκλέχθηκε νέος πρόεδρος της ΕΠΟ!

«Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται η Εθνική Ομάδα ενόψει του φιλικού αγώνα εναντίον της Ονδούρας στο γήπεδο Τούμπας (28/3, 17:00 – OPEN BEYOND, Cosmote TV), ο οποίος σηματοδοτεί την αγωνιστική επιστροφή της στην Θεσσαλονίκη έπειτα από 14 χρόνια.

Μετά την πρεμιέρα στην προκριματική φάση του Μουντιάλ και το ταξίδι τους από την Γρανάδα, όπου η Ελλάδα αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με την Ισπανία, οι διεθνείς προπονήθηκαν το απόγευμα στην Θεσσαλονίκη.

Δείτε στιγμιότυπα από την προπόνηση των παικτών, μία ημέρα πριν από το ματς της Τούμπας, όπου η Εθνική αγωνίζεται εκ νέου ύστερα από 14 χρόνια και συγκεκριμένα από τις 22 Αυγούστου 2007, οπότε διεξήχθη ο αποχαιρετιστήριος φιλικός αγώνας προς τιμήν τού τότε αρχηγού της και, πλέον, νεοεκλεγέντος προέδρου της ΕΠΟ, Θ. Ζαγοράκη, με αντίπαλο την Ισπανία», αναφέρει στην ενημέρωσή της η ΕΠΟ.